Γιώργος Λιάγκας: «Να σας κόψουμε από τα πάντα και να δούμε αν σας αρέσει, γιατί αυτό σας αξίζει»

Γιώργος Λιάγκας: «Να σας κόψουμε από τα πάντα και να δούμε αν σας αρέσει, γιατί αυτό σας αξίζει»

Στην εκπομπή “Το Πρωινό“, μίλησε ο Νίκος Σούλης.

Ο σκηνοθέτης μεταξύ άλλων τάχθηκε υπέρ του Γιώργου Νταλάρα, του Παύλου Πολάκη και κατά των δημοσιογράφων.

Ωστόσο, τα όσα είπε ο Νίκος Σούλης προκάλεσαν την αντίδραση του Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος είπε:

«Εγώ μπορώ να μιλάω τρεις μέρες τώρα. Επειδή τον γνωρίζω, δεν θέλω να πω ακραία πράγματα. Θα μπορούσα να πω τέρατα. Θα πω ότι είναι άστοχες οι δηλώσεις του. Δεν μπορεί να συγκρίνει έναν σκηνοθέτη που κάνει πορνό, με ένα παιδί που ξεκινάει στη δημοσιογραφία.

Λέει ότι ο δημοσιογράφος που πάει και κάνει ένα πέσιμο σε έναν άνθρωπο που έχει ανοίξει μέτωπα να μην ρωτήσει… Δηλαδή είναι αστείο και δίνουμε βήμα σε όλους αυτούς.

Ειλικρινά αν υπήρχε λίγο καλύτερη σχέση ανάμεσα στους καναλάρχες, τους διευθυντές προγραμμάτων, τους παρουσιαστές και τους αρχισυντάκτες και κάναμε μία σύσκεψη – εγώ αν θέλετε πάω πρώτος και βάζω και τα έξοδα – και να αποφασίσουμε να μην ξαναπροβάλουμε κανέναν.

Να αποφασίσουμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης καθόλου και για έναν μήνα να παίζουμε ντοκιμαντέρ. Δε μπορούμε να το κάνουμε όμως, γιατί υπάρχει ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Θέλετε λοιπόν να μαζευτούμε όλοι εσείς που κρίνετε την τηλεόραση ως κακιά, να μην προβάλλουμε καμία δουλειά ηθοποιού σε κανένα θέατρο ποτέ, καμία δουλειά τραγουδιστή σε νυχτερινό μαγαζί, καμία δουλειά σκηνοθέτη και να μην προβάλλουμε καθόλου τους πολιτικούς, παρά μόνο τον αδιάφορο πολιτικό τους λόγο. Να συνεννοηθούμε όλοι μαζί να κάνουμε βαρετή τηλεόραση.

Γιατί δε μπορεί να μας παίρνει όλους η μπάλα επειδή υπάρχουν 10 αλήτες που κάνουν κίτρινη δημοσιογραφία. Ή υπάρχουν και τα social που κάνουν κιτρινισμό. Να συνεννοηθούμε λοιπόν όλοι να σας κόψουμε από τα πάντα και να δούμε αν σας αρέσει. Γιατί αυτό σας αξίζει ειλικρινά.

Οι περισσότεροι νέοι συνάδελφοι πάνε με πολλή αξιοπρέπεια και ήθος και κάνουν τη δουλειά τους. Δε δέχομαι να τους συγκρίνετε με ανθρώπους που είναι ξεδιάντροποι! Δεν το δέχομαι! Τουλάχιστον στην εκπομπή εδώ που έχω νέους συναδέλφους… Κι αν άλλοι παρουσιαστές αδειάζουν τους συνεργάτες τους, εγώ δεν είμαι τέτοιος».