Δανάη Μπάρκα κατά Παύλου Πολάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεται πολύ περισσότερο για πράγματα που έχει κάνει στην πολιτική»

Δανάη Μπάρκα κατά Παύλου Πολάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεται πολύ περισσότερο για πράγματα που έχει κάνει στην πολιτική»

Η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη», σχολίασε το ξέσπασμα του Παύλου Πολάκη στους δημοσιογράφους.

«Μην με αναγκάσετε να σας πω και εγώ αυτά που σας είπε ο Νταλάρας. Καλό σας βράδυ. Πιστεύω να περάσετε καλά. Νομίζω σας απάντησα πριν ήδη. Προφανώς του είπα μπράβο. Τι να του πω; Ο δικός σου θείος και μπαμπάς είναι περήφανος για αυτό που κάνεις τώρα; Είναι περήφανος; Έλα παλικάρι μου!

Δεν κάνεις την δουλειά σου, γιατί ψάχνεις παραπολιτικά. Αυτό κάνεις, τίποτα άλλο! Δε με ρώτησες κάτι ουσιαστικό για αυτά που έχουν γίνει αυτές τις ημέρες στην ελληνική πολιτική σκηνή. Καλό σας βράδυ παιδιά», είπε ο Παύλος Πολάκης.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια και ηθοποιός τονίζει πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ντρέπεται γι΄αυτά που έχει κάνει στην πολιτική.

«Χθες, στην εκπομπή του κυρίου Λιάγκα, είδα και τον κύριο Πολάκη να κάνει κάτι αντίστοιχα με τον Νταλάρα «και δεν ντρέπεσαι»… Θα έπρεπε να ντρέπεται πολύ περισσότερο ο ίδιος με πράγματα που έχει κάνει στην πολιτική, από τους δημοσιογράφους που κάνουν μια ερώτηση», είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Ας είμαστε ευγενικοί και να μη λερώνουμε ούτε εμείς τον εαυτό μας, να είμαστε ευγενικοί με όλους τους ανθρώπους», πρόσθεσε η Δανάη του Mega.