Νίκος Συρίγος: «Μιλήσαμε με τον Γιώργο Νταλάρα, είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξουμε τον…»

Νίκος Συρίγος: «Μιλήσαμε με τον Γιώργο Νταλάρα, είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξουμε τον…»

Στην εκπομπή «Fays Time», μίλησε ζωντανά ο Νίκος Συρίγος και πήρε θέση για τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο Γιώργος Νταλάρας με όσα είπε στους δημοσιογράφους.

Ο Νίκος Συρίγος που είναι ο άνθρωπος στον οποίο ο Γιώργος Νταλάρας έδωσε την πρώτη συνέντευξη που προκάλεσε αντιδράσεις, τάχθηκε ξανά υπέρ του τραγουδιστή, αποκαλύπτονας πως επικοινώνησε μαζί του μετά τα όσα έγιναν.

«Όταν κάναμε τη συνέντευξη, ο Γιώργος Νταλάρας μου είπε ότι δε δίνει συνεντεύξεις στην τηλεόραση και ότι δε μιλάει στην τηλεόραση, αλλά στον Νίκο. Γι’ αυτό αισθάνθηκα άσχημα και ζήτησα συγγνώμη, που τον έβαλα σε αυτή τη διαδικασία. Για μένα, το να κάνω συνέντευξη στον Γιώργο Νταλάρα, ήταν ένα όνειρο ζωής και αυτά που προβάλλαμε εμείς, ήταν ένα κομμάτι όσων είπε.

Από εκεί και πέρα, ο τρόπος που λειτουργεί η τηλεόραση έβαλε τη Σούλα και την Κούλα, να μιλήσει γι’ αυτά που είπε ο Γιώργος Νταλάρας… Κάναμε follow up στο follow up… Εγώ πραγματικά, και το έχω πει πάρα πολλές φορές, είμαι από αυτούς που δεν είναι περήφανοι για τον τρόπο που λειτουργούμε. Θεωρώ πως η δουλειά μας, έτσι όπως γίνεται, έχει πάρα πολλές παθογένειες. Και αυτή η εικόνα, με τον Γιώργο Νταλάρα να τον περιμένουν αυτά τα παιδιά, που έχουν τελευταία την ευθύνη που εμείς τα στέλνουμε, να τον πιέζουν και να τον πιέζουν…», είπε ο Νίκος Συρίγος.

«Σε κάποια σημεία συμφωνώ. Το ότι δέχτηκε να μιλήσει σε μια εκπομπή, κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης… αν είχε ένα σχόλιο για την ελληνική τηλεόραση και το πως δουλεύουν οι εκπομπές, δε θα μπορούσε να το κάνει στη συνέντευξη;… Ο τρόπος και η αντίδραση δείχνει και ποιος είναι ο άλλος, σε μια στιγμή που τσιτώνεις βγάζεις και μια πραγματική σου αλήθεια… Ήταν αναμενόμενο να γίνει αυτό μετά τη συνέντευξή του, και το ξέρεις καλά. Εσύ δεν ήξερες όταν έκανες τη συνέντευξη, ότι όταν ο Γιώργος Νταλάρας αναφέρεται σε κάποια πρόσωπα, ότι θα υπάρχει και μια απάντηση;.. Η αντίδραση και ο τρόπος που μίλησε, σου άρεσε;», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

«Ναι, τον δικαιολογώ. Τον δικαιολογώ απολύτως. Είναι η αντίδραση… Η δημοσιογραφία σήμερα, είναι η ίδια όπως ήταν πριν χρόνια; Εγώ είμαι στο χώρο από το 1994. Κάποτε ένιωθα περήφανος που είμαι δημοσιογράφος, τώρα με πολλά πράγματα από αυτά που βλέπω, ντρέπομαι… Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου, όσο καλύτερα μπορώ… Δε θα πω ότι σε όλα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας είναι σωστός, αλλά το γενικό νόημα πρέπει να το κρατήσουμε. Σου αρέσει εσένα όταν σε περιμένουν απ’ έξω με το μικρόφωνο; Εμένα όχι, αλλά καταλαβαίνω γιατί γίνεται», πρόσθεσε ο Νίκος Συρίγος.