«Δε γουστάρω που έχω δώσει τραγούδια στον Σάκη Ρουβά, σε έναν τύπο που τραγούδησε 17 λεπτά και πήρε 200.000 ευρώ»

«Δε γουστάρω που έχω δώσει τραγούδια στον Σάκη Ρουβά, σε έναν τύπο που τραγούδησε 17 λεπτά και πήρε 200.000 ευρώ»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!», μίλησε ο Νίκος Μωραΐτης.

Ο στιχουργός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα αλλά και στον Σάκη Ρουβά στον οποίο όπως είπε έχει μετανιώσει που έχει δώσει δύο τραγούδια του!

«Αυτό που είπε στην ουσία είναι ‘σας βάζω το μήνυμα σε ένα μπουκάλι, το ρίχνω στη θάλασσα και όποιος θέλει το διαβάζει’. Όσοι δεν κατάλαβαν τι είπε ο Νταλάρας, ας ασχοληθούν με το ότι ‘έριξε ένα μπουκάλι στη θάλασσα’. Προτιμώ να διαβάζω το μήνυμα που έστειλε.

Αυτό που μας είπε ήταν πώς γινόταν στο παρελθόν το τραγούδι και πώς η δημοσιογραφία. Έχουμε φτάσει στην εποχή που όλα έχουν, με έναν τρόπο, εκφυλιστεί. Φαντάσου τον Νταλάρα να διαφημίζει χάμπουργκερ. Τον Σαββόπουλο να διαφημίζει καφέ μπορείς να τον δεις και το έκανε επιτυχημένα, εξαρτάται σε ποιο πλαίσιο γίνεται», είπε ο Νίκος Μωραΐτης

«Θα προτιμούσα να μην είχα δώσει κομμάτια μου στον Σάκη Ρουβά. Δεν θέλω να έχω δώσει τραγούδια μου σε έναν τύπο που παρκάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο έξω από το Ηρώδειο για να το διαφημίσει ή σε αυτόν που έκανε μια αρπαχτή τραγουδώντας 17 λεπτά και πήρε 200.000 ευρώ, μαζί με την εταιρεία παραγωγής οκ. Δε γουστάρω που του έχω δώσει κάποια τραγούδια, μακάρι να μην το είχα κάνει», πρόσθεσε ο Νίκος Μωραΐτης.