Νίκος Συρίγος για Γιώργο Νταλάρα: «Δεν έπρεπε να παίρνουμε σβάρνα τα κανάλια & να λέει ο καθένας την π@π…α του»

Νίκος Συρίγος για Γιώργο Νταλάρα: «Δεν έπρεπε να παίρνουμε σβάρνα τα κανάλια & να λέει ο καθένας την π@π…α του»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», βρέθηκε ο Νίκος Συρίγος.

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνέντευξη που πήρε από τον Γιώργο Νταλάρα και την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε.

Μάλιστα, ο Νίκος Συρίγος είπε ότι περίμενε τις αντιδράσεις αλλά διαφώνησε με το ότι μπορεί να έχουν όλοι άποψη για το τι λέει ο Γιώργος Νταλάρας.

«Τον περίμενα τον θόρυβο γιατί ξέρω πως λειτουργεί η τηλεόραση. Ξέρω ότι αν πει κάτι ο Γιώργος Νταλάρας, μετά θα πάμε να ρωτήσουμε μέχρι και την «Σούλα», «Μπούλα» για το τι είπε. Αυτό εμένα πάλι με θλίβει. Δεν είναι λογικό. Δεν μπορεί η «Σούλα» και η «Μπούλα» να έχει άποψη για το τι λέει ο Γιώργος Νταλάρας. Η «Σούλα» και η «Μπούλα» μίλησε. Όλοι μίλησαν. Δεν υπήρξε άνθρωπος να μην μιλήσει» ανέφερε ο Νίκος Συρίγος και συνέχισε λέγοντας:

«Εγώ διαφώνησα με έναν τραγουδιστή και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Του είπα ότι θα έπρεπε να σκεφτείς ότι δεν μπορεί να έχουν όλοι άποψη για το τι λέει ο Γιώργος Νταλάρας. Είναι λάθος σας γιατί ο κ. Νταλάρας με αυτό που είπε προσπάθησε να προασπίσει τον ρόλο του ως τραγουδιστή.

Το δυστύχημα στην Ελλάδα είναι ότι άνθρωποι σαν τον Νταλάρα παίρνουν πολύ σοβαρά τη δουλειά τους. Θα πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι όταν κάποιος τόσο σπουδαίος, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, λέει κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να πάρουμε χρόνο, να σκεφτούμε τι είπε και όχι να παίρνουμε σβάρνα τα κανάλια και να λέει ο καθένας την παπ…α του».