Κώστας Τσουρός για Γιώργο Νταλάρα: «Αν τον προσβάλλει η δουλειά των δημοσιογράφων, να ψαχτεί»

Κώστας Τσουρός για Γιώργο Νταλάρα: «Αν τον προσβάλλει η δουλειά των δημοσιογράφων, να ψαχτεί»

Η επίθεση του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για δηλώσεις, προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Τσουρού και της ομάδας του «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Μάλιστα, ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή στο Mega, λέγοντας:

«Μισό λεπτό, ποιος κρεμάει στα μανταλάκια τον Γιώργο Νταλάρα; Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια με αυτά που είπε. Όταν ένας άνθρωπος που είναι σε αυτό το επίπεδο βγαίνει και κατακρίνει έτσι τα παιδιά που τον περιμένανε για μια δήλωση, αν θέλει, δε του βάλανε το μαχαίρι στον λαιμό. Ποιος τον εκβίασε και πως; Αν δεν θέλει, δεν απαντά και φεύγει μια χαρά ευγενικά. Από εκεί και πέρα εγώ ξέρω ότι έκατσε εκεί 10 λεπτά και λέει όλα αυτά για τα παιδιά. Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια.

Έθιξε κάποια ζητήματα που ενδεχομένως να πρόσβαλλαν κάποιους ανθρώπους. Πόσος φορές έχει δώσει συναυλία ή έχει δουλέψει κάπου και έχουν πει συνάδελφοι να πάνε και λέει όχι; Πάντα λέγανε ότι ο Γιώργος Νταλάρας δεν κάνει δηλώσεις, να τα λέμε όλα. Έχει δώσει προγραμματισμένες συνεντεύξεις, όταν θέλουν οι δημοσιογράφοι να πάνε να μιλήσει για τη δουλειά του, από τις δημόσιες σχέσεις λένε: όχι δε κάνει δηλώσεις

Είπε, επίσης, ότι «αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε». Εγώ θα πω ότι, αν τον προσβάλλει η δουλειά των δημοσιογράφων, να ψαχτεί ο ίδιος, γιατί τα παιδιά πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους. Και καταλήγοντας είπε ότι σε λίγο θα ψάχνουν τα σκουπίδια για να βρουν σκουπίδια. Αν θεωρεί τις απόψεις του σκουπίδια, υπάρχει θέμα».