Σίσσυ Χρηστίδου για Ναταλία Γερμανού: «Βρήκα γενναία τη θέση της, φαντάζομαι θα αλλάξει την εκπομπή της τώρα»

Σίσσυ Χρηστίδου για Ναταλία Γερμανού: «Βρήκα γενναία τη θέση της, φαντάζομαι θα αλλάξει την εκπομπή της τώρα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time», μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων σχολίασε το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα στις τηλεοπτικές κάμερες αλλά και τον τρόπο που το αντιμετώπισε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της.

«Εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος του Γιώργου Νταλάρα, οι χαρακτηρισμοί, οι λέξεις που χρησιμοποίησε. Παρόλο που ήταν χαμογελαστός. Αυτό ήταν που θεώρησα άστοχο. Θα μπορούσε να μη μιλήσει στις κάμερες, ο καθένας έχει δικαίωμα να μη μιλήσει και εγώ θα μπορούσα τώρα να μη μιλήσω. Οι χαρακτηρισμοί είναι ένα άλλο επίπεδο και θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που προάγει πολιτισμό, όπως ο Γιώργος Νταλάρας θα έπρεπε να φέρεται με τον αντίστοιχο πολιτισμό, ειδικά σε νέα παιδιά» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Όσον αφορά στον τρόπο που αντιμετώπισε το περιστατικό με τον ερμηνευτή η Ναταλία Γερμανού, η παρουσιάστρια του Mega απάντησε:

«Αυτό που είπε, το άκουσα γενναίο. Φαντάζομαι θα αλλάξει την εκπομπή της τώρα. Ίσως έκανε μια αυτοκριτική μέσα σε αυτό και ένιωσε έτσι, γιατί ήταν και δικοί της ρεπόρτερ εκεί. Οπότε φαντάζομαι στο πλαίσιο της αυτοκριτικής, μπορεί να θεωρεί ότι γίνονται λάθος κάποια πράγματα, μπορεί να μην έχει και τον έλεγχο του περιεχομένου. Πολλές φορές την έχω ακούσει να διαφωνεί με τον αρχισυντάκτη της στον αέρα. Καταλαβαίνω ότι κάνοντας την αυτοκριτική της και συμφωνώντας με τον Γιώργο Νταλάρα είναι κάτι που ενδεχομένως δεν θα θελήσουν να συνεχίσουν να κάνουν. Το βρίσκω πολύ γενναίο».

«Όταν ο Νίκος Συρίγος κάνει δική του εκπομπή, ας μη βάλει πεσίματα» απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου.