Γιώργος Νταλάρας κατά των δημοσιογράφων: «Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο;»

Γιώργος Νταλάρας κατά των δημοσιογράφων: «Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο;»

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, καθώς ο καλλιτέχνης μίλησε για συναδέλφους του που “εκμεταλλεύονται τη σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα”, κάνοντας λόγο για “ντροπή”.

«Η καλή φωνή είναι πάντα καλή. Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό. Είναι ντροπή σου αδερφέ, κάνε κάτι άλλο. Άστο μην το εκμεταλλεύεσαι, άλλο. Αυτό είναι στα όρια του “καραγκιοζιλικιού”» είχε πει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Νταλάρας.

Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Γιώργο Νταλάρα μετά το τέλος ραδιοφωνικής εκπομπής που μίλησε για τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον ρώτησαν για όσα είπε, αλλά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

«Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Τι ξέρετε για τον Τσιτσάνη; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας; Αν θέλετε κάτι για τον Τσιτσάνη, ευχαρίστως. Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως και εγώ που λέω τις δικές μου απόψεις.

Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για σας, καθέναν σας προσωπικά και τα κανάλια που εκπροσωπείτε. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή, δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο αν δεις τον εαυτό σου θα ντραπείς. Και εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις. Νομίζεις πως κάνεις τη δουλειά σου.

Δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε, όποτε σας τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, ήθος και αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου να ψαχτείτε. Εγώ δεν έκανα τίποτα, εγώ από το 1969 μέχρι σήμερα είμαι ο ίδιος» είπε ο Γιώργος Νταλάρας.