Άρης Καβατζίκης: «Ο κύριος Νταλάρας μας έβαλε να δούμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη»

Άρης Καβατζίκης: «Ο κύριος Νταλάρας μας έβαλε να δούμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη»

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους.

Ενώ και ο Άρης Καβατζίκη να τοποθετείται για το θέμα μέσα από το “Πάμε Δανάη”.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος συμφώνησε με τα όσα είπε ο καλλιτέχνης, ενώ εξήγησε πως ήρθε η στιγμή για μια αναθεώρηση του επαγγέλματος.

«Εμένα η πρώτη μου σκέψη είναι ότι συμφωνώ σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό με τον Γιώργο Νταλάρα σε αυτά που είπε. Δε θα μείνω στο εντελώς προσωπικό σχόλιο προς τη δημοσιογράφο, το “χαριτωμένη κοπέλα”. Είναι η μόνη μου διαφωνία μαζί του, το αν είναι χαριτωμένη κοπέλα ή όχι, δεν αφορά τον Γιώργο Νταλάρα. Για μένα το ζήτημα είναι πολύ πιο βαθύ και για μένα ο κύριος Νταλάρας έβαλε μια βόμβα στα θεμέλια της σύγχρονης ελληνικής ψυχαγωγικής τηλεόρασης. Και κρατάω αυτό.

Το ότι ο κύριος Νταλάρας, μας έβαλε να δούμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και όλοι αυτοί που ευθύνονται για τα παιδιά που κρατάνε – αυτούς τους αξιόλογους ανθρώπους που κρατάνε τα μικρόφωνα-, να ξανασκεφτούν τι ακριβώς έχουν κάνει σε αυτό το επάγγελμα.

Θεωρώ ότι δε θα αλλάξει αυτό. Αλλά τουλάχιστον μας έβαλε ένα θεμέλιο λίθο για να κάνουμε έναν διάλογο για να δούμε ποιοί ευθύνονται για τα παιδιά που κάνουν αυτή τη δουλειά σήμερα. Αυτή τη δύσκολη δουλειά.

Πολύ περισσότερο με έχει προσβάλλει η συμπεριφορά τραγουδιστών και μάνατζερς τραγουδιστών με την κατάπτυστη συμπεριφορά απέναντι από τους δημοσιογράφους. Και όχι με μανατζαρέους που μας έφτυναν κατάμουτρα και τραγουδίστριες που μας μιλούσαν μετά από αναμονή δύο ωρών.

Περισσότερο με έχουν προσβάλλει όλες αυτές οι τραγουδίστριες από αυτά που είπε ο κύριος Νταλάρας. Τους προσβάλλει ο κύριος Νταλάρας που τους δίνει αξία και τους λέει “παιδιά αλλάξτε ρότα”. Οι τραγουδιστές είναι το θέμα, δεν μου εχει τύχει να περιμένω δύο ώρες ηθοποιό. Η αναμονή είναι προσβολή» είπε ο Άρης Καβατζίκης.