Όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης για την πρεμιέρα του “Dragons’ Den”, το “Survivor” και το Γιώργο Λιανό

Όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης για την πρεμιέρα του "Dragons' Den", το "Survivor" και το Γιώργο Λιανό

Καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό”, βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης με αφορμή την πρεμιέρα του “Dragons’ Den”.

«Θα δούμε πάρα πολλά πράγματα. Θα δούμε καιρνούργιες ιδέες. Αλλάζουν δυο κριτές. Δεν θα είναι μαζί μας ο Πωλ Ευμορφίδης, αλλά είναι μαζί μας o Demetrios Mallios και ο Τάσος Οικονόμου. Δεν χρειάζεται να σε εντυπωσιάσει μια ιδέα για επένδυση. Μπορεί να είναι και απλή. Η ιδέα είναι το 5%, το 95% είναι η υλοποίηση.

Τον Απρίλιο τελειώνει σαν παρουσιαστής το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1. To Dragons’ Den παραμένει στον ΑΝΤ1 και θα πάμε και τρίτη σεζόν σίγουρα. Τα πάντα αλλάζουν βέβαια. Σε επίπεδο παραγωγής μπορεί να κάνω κάτι σε άλλο κανάλι» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Το Survivor δεν το έβλεπα ούτε όταν το έκανα. Έχει τελειώσει αυτό το κομμάτι και έχουν μείνει ωραίες αναμνήσεις. Δεν το βλέπω καθόλου. Έχω άποψη και θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης με μεγάλη διαφορά.

Είναι και η πιο ακριβή παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης. Καμία άλλη παραγωγή δεν είναι τόσο ακριβή. Ο Γιώργος Λιανός είναι καταπληκτικός. Όταν σταμάτησα το Survivor είχα πει πως δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στον Λιανό και μπορεί να κάνει τα πάντα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.