Τριαντάφυλλος: «Αν στον Γιώργο Νταλάρα έδιναν μισό εκατομμύριο για διαφήμιση θα έλεγε όχι;»

Τριαντάφυλλος: «Αν στον Γιώργο Νταλάρα έδιναν μισό εκατομμύριο για διαφήμιση θα έλεγε όχι;»

Στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα”, μίλησε ο Τριαντάφυλλος.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις φαγητών.

«Διαφήμιση έχω κάνει στο Instagram, όχι στην τηλεόραση. Όμως γιατί, το λουκανικάκι είναι μια χαρά προϊόν. Το κόβουμε, πίνουμε το κρασάκι μας, το διαφημίζουμε στον κόσμο. Ό,τι μπορεί ο καθένας εκείνη τη στιγμή που πάει καλά και οι εταιρείες έρχονται και τα σκάνε, γιατί να μην πάρει τα λεφτά του και για την οικογένεια του και για το μέλλον του; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λέει αυτό ο κ. Νταλάρας.

Αν στον κ. Νταλάρα ερχόταν μια εταιρεία μεγάλη με αυτοκίνητα και του έλεγε “θα πάρεις μισό εκατομμύριο για να διαφημίσεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο”, θα έλεγε όχι; Θέλω να το δω αυτό, να είμαι μπροστά όμως και να το δω.

Πολύ καλά κάνουν οι καλλιτέχνες και εύχομαι να κάνουν κι άλλες διαφημίσεις. Να θέλουμε ο διπλανός μας να πηγαίνει καλά, όχι όπως ο κ. Νταλάρας που λέει για τα νέα παιδιά που τραγουδούν να μην διαφημίζουν. Όλοι να θέλουμε το καλό του διπλανού μας έτσι η ζωή συνεχίζεται και πάει καλά», είπε ο Τριαντάφυλλος.