Ηλίας Ψινάκης κατά Μαίρης Συνατσάκη: «Πρόστυχο για να πουλήσεις δύο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς το metoo»

Ηλίας Ψινάκης κατά Μαίρης Συνατσάκη: «Πρόστυχο για να πουλήσεις δύο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς το metoo»

Σάλος επικράτησε στο 10o live του J2US που βρέθηκε ο Ηλίας Ψινάκης με αφορμή την απουσία της Δέσποινας Βανδή για προγραμματισμένες συναυλίες στην Αυστραλία.

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο Ηλίας Ψινάκης στην κριτική του για τον Ίαν Στρατή και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, παραδέχτηκε ότι ο τραγουδιστής δεν του ήταν ποτέ συμπαθής, λόγω της Μαίρης Συνατσάκη.

«Κύριε Στρατή, δεν σας είχα δει live ποτέ. Είστε καταπληκτικός. Δεν μου ήσασταν συμπαθής γιατί δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας, για δικούς μου λόγους από τότε με το #metoo! Είστε καταπληκτικός, έμεινα! Κυρία Αναστασοπούλου είμαι φαν σας. Δεν είναι δίκαιο όλοι να προσπαθούν και να βγαίνετε θεά» είπε ο Ηλίας Ψινάκης και στη συνέχεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντέδρασε έντονα, με τον Ηλία Ψινάκη να απαντά και να εξηγεί γιατί δε συμπαθεί τη Μαίρη Συνατσάκη.

Ενώ μετά το τέλος του live, ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και ήταν ξανά ιδιαίτερα επικριτικός κατά της Μαίρης Συνατσάκη.

«Δεν έγινε κάτι με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Εγώ το πρόβλημα που είχα ήταν με την κυρία αυτή που έχει παντρευτεί ο κύριος Στρατής, που είναι υπέροχος και μεγάλος καλλιτέχνης. Να μετανιώσω γιατί; Ο Ίαν Στρατής δεν ενοχλήθηκε, αντέδρασε πάρα πολύ έξυπνα, είπε “ψηφίστε μας”. Είναι πολύ κύριος.

Ήταν πρόστυχο. Άρχισε με τα metoo ως ο σταυροφόρος των metoo να με λέει εμένα βιαστή και αρχίζουν να βρίζουν όλοι την κυρία Λιόλιου, η οποία μια βδομάδα έκλαιγε και κρυβόταν στο σπίτι της, γιατί δεν αντιμετώπισε τον δράκο του Σέιχ Σου. Αυτά! Εγώ θεωρώ πως είναι πρόστυχο για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Αυτό βοηθάει μόνο, δε μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα» είπε ο Ηλίας Ψινάκης.