Το μήνυμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά την ανάρτηση της Κατερίνας Λιόλιου για τον Ηλία Ψινάκη

Το μήνυμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά την ανάρτηση της Κατερίνας Λιόλιου για τον Ηλία Ψινάκη

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Λιόλιου θέλησε να τοποθετηθεί για όσα έγιναν στο 10ο live του J2US.

Θυμίζουμε πως ο Ηλίας Ψινάκης είπε στον Ίαν Στρατή πως δεν τον συμπαθούσε γιατί δεν συμπαθεί την Μαίρη Συνατσάκη, καθώς είχε τοποθετηθεί εναντίον του μετά το περιστατικό που είχε συμβεί στο “Χ-Factor”, όταν κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου.

Μάλιστα, όπως έγραψε η τραγουδίστρια, δεν υπήρξε καμία συνεννόηση μεταξύ αυτής και του Ηλία Ψινάκη για το επίμαχο περιστατικό.

Παράλληλα η Κατερίνα Λιόλιου σημείωσε ότι επιφυλάσσεται για τη συμπεριφορά του, δηλώνοντας παράλληλα έκπληκτη που το θέμα επανήλθε και μάλιστα με τέτοιο τρόπο.

Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής 28 Απριλίου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που αντέδρασε έντονα στα όσα είπε στο “J2US” ο Ηλίας Ψινάκης, έκανε repost στο προφίλ της την ανάρτηση της Κατερίνας Λιόλιου και σε νέα της ανάρτηση έγραψε: «Να θεωρείς πως ο άνθρωπος στον οποίο θα χρεώσεις μια ιστορία με ψευδή γεγονότα δε θα αντιδράσει… Πως λέγεται αυτή η συμπεριφορά;».