Σίσσυ Χρηστίδου κατά Ηλία Ψινάκη: «Έχω παγώσει με αυτό που έχω δει, θα περιμένω την κυρία Λιόλιου να τοποθετηθεί»

Σίσσυ Χρηστίδου κατά Ηλία Ψινάκη: «Έχω παγώσει με αυτό που έχω δει, θα περιμένω την κυρία Λιόλιου να τοποθετηθεί»

Τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του 10ου live του J2US με πρωταγωνιστή τον Ηλία Ψινάκη και το ξέσπασμά του για τη Μαίρη Συνατσάκη, σχολίασαν και η Σίσσυ Χρηστίδου με τους συνεργάτες της στο “Χαμογέλα και πάλι”.

Μάλιστα, μετά την προβολή των όσων έγιναν κατά τη διάρκεια του μουσικού show, αλλά και της απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στον Ηλία Ψινάκη, η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί, παίρνοντας ανοιχτά το μέρος της.

Παράλληλα η Σίσσυ Χρηστίδου κάλεσε την Κατερίνα Λιόλιου να τοποθετηθεί δημόσια για το περιστατικό που είχε συμβεί στο “Χ-Factor” με τον Ηλία Ψινάκη και από το οποίο ξεκίνησε η κόντρα του μάνατζερ με τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Εγώ ζορίζομαι πάρα πολύ αυτή τη στιγμή, γιατί το απόσπασμα με την κυρία Λιόλου το είδα τώρα, δεν το θυμόμουν καθόλου. Έχω παγώσει με αυτό που έχω δει, έχοντας απόλυτη αντίληψη ότι η τηλεόραση, όσο πιο πίσω πας, τόσο χειρότερα πράγματα θα δεις. Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω η κυρία Λιόλιου τι έχει να πει για αυτό.

Γιατί αν η κυρία Λιόλιου έκλαιγε για μια εβδομάδα, μπορεί να έκλαιγε για κάποιον άλλο λόγο, όχι για την ανάρτηση της Μαίρης. Γιατί αυτό της συνέβη δημόσια. Δεν είμαι όμως εγώ αυτή που θα το πω. Θα περιμένω όμως με αγωνία την κυρία Λιόλιου να τοποθετηθεί. Θα ήθελα να δω τι έχει να πει. Πάρα πολύ αμήχανο. Πάρα πολύ άβολο και με κάνει και προβληματίζομαι. Κουβαλάμε όλα αυτά τα πατριαρχικά που λέει η Μαίρη, με τα οποία συμφωνώ απόλυτα και δεν είναι πολύ εύκολο να τα πετάξουμε από πάνω μας. Βλέπω όμως ανθρώπους που αντιλαμβάνονται ποιο είναι το πρόβλημα και είναι πρόθυμοι να αλλάξουν. Και βλέπω και ανθρώπους που δε μπορούν να το κάνουν αυτό. Το λέω με μεγάλη λύπη.

Γιατί ο Ηλίας Ψινάκης, τον οποίο δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν έχουμε καμία σχέση, είναι ένας άνθρωπος που κάποιες φορές μου αρέσει το χιούμορ του και το βρίσκω αρκετά διασκεδαστικό. Εδώ βλέπω ότι δεν μπορούμε να το αλλάξουμε όλοι αυτό. Δεν μπορούμε όλοι να αλλάξουμε αυτή τη στροφή και να πούμε «όχι, δεν είναι έτσι». Βλέπω δηλαδή ότι επιμένει, πέρα από την προσωπική του θέση σε σχέση με τη Μαίρη Συνατσάκη, που θεώρησε ότι ήταν τόσο κατάπτυστο αυτό που έκανε η Μαίρη…

Είναι τόσο απλό, η Μαίρη όσο μιλάει, φέρνει αντιδράσεις, δε μαζεύει κόσμο, τον κόσμο της τον έχει. Ενδεχομένως να χάνει κόσμο. Στις δηλώσεις που έκανε μετά, που δε βλέπεις να ανατρέπεται αυτό που έχει γίνει, λέει ότι η Μαίρη τον λέει βιαστή, που δεν ισχύει, η Μαίρη χαρακτήρισε την πράξη και όχι τον άνθρωπο. Χαρακτήρισε την πράξη σεξιστική και είναι ξεκάθαρα. Αυτή η αντιμετώπιση από τον Ηλία Ψινάκη, το 2024, το ότι δε βλέπουμε το λάθος, με προβληματίζει. Μόνος του το έφερε στην επιφάνεια» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.