Η Κατερίνα Λιόλιου απαντάει πρώτη φορά στο σκηνικό με τον Ηλία Ψινάκη: «Επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι»

Η Κατερίνα Λιόλιου απαντάει πρώτη φορά στο σκηνικό με τον Ηλία Ψινάκη: «Επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι»

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Λιόλιου θέλησε να τοποθετηθεί για όσα έγιναν στο 10ο live του J2US.

Θυμίζουμε πως ο Ηλίας Ψινάκης είπε στον Ίαν Στρατή πως δεν τον συμπαθούσε γιατί δεν συμπαθεί την Μαίρη Συνατσάκη, καθώς είχε τοποθετηθεί εναντίον του μετά το περιστατικό που είχε συμβεί στο “Χ-Factor”, όταν κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου.

Ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε πως όλο αυτό ήταν συμφωνημένο με την Κατερίνα Λιόλιου, ωστόσο η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της έγραψε πως αυτό δεν ισχύει.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Λιόλιου

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2U επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δυο χρόνια ο κος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και τις αξιοπρέπειάς μου με πράξεις στις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του.

Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν, η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας.

Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχλησης».