Γιώργος Αγγελόπουλος για την μητέρα του: «Ίσως έπρεπε να “φύγει” για άλλους λόγους που δεν μπορώ να καταλάβω τώρα»

Γιώργος Αγγελόπουλος για την μητέρα του: «Ίσως έπρεπε να "φύγει" για άλλους λόγους που δεν μπορώ να καταλάβω τώρα»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα για τη Ζωή μας” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Ντάνος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρόσφατο θάνατο της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 58 ετών.

«Πολύ πρόσφατα εμείς περάσαμε μια κατάσταση πολύ δύσκολη. Αναφέρομαι στην απώλεια της μητέρας μου. Θα πω ακριβώς τι κάναμε. Κάναμε και τα δύο. Προσωπικά έψαξα ό,τι χρειάστηκε, όπως και η οικογένεια μου, για την ιατρική της παρακολούθηση και την αντιμετώπιση από ιατρικής πλευράς, αλλά πάντα ήμασταν κοντά στον Θεό με προσευχή.

Από ένα σημείο και μετά η προσευχή ήταν διαφορετική γιατί δεν εξαρτιόταν από εμάς και προσευχόμασταν διαφορετικά, για τη σωτηρία της ψυχής της μητέρας μου.

Σωματικά δηλαδή δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Από κει και πέρα δεν σημαίνει ότι η προσευχή ήταν άδοξη, ή η μητέρα μου «τιμωρήθηκε» και όλα αυτά. Κάποια πράγματα ίσως γίνονται για να παραδειγματιστούμε, γιατί η μάνα μου ήταν πολύ παραδειγματική στον τρόπο που αντιμετώπισε αυτή τη δυσκολία. Ίσως για αυτό, λοιπόν, δίνω εγώ μια εξήγηση.

Ίσως έπρεπε να «φύγει» για άλλους λόγους που δεν μπορώ να καταλάβω τώρα. Γιατί δεν φεύγουν μόνο άνθρωποι στα 58 τους, όπως έφυγε η μάνα μου, αλλά φεύγουν και νεότεροι άνθρωποι.

Καταλήγω πάλι στο να μην αφήσουμε την προσευχή και τη θρησκεία ως τελευταία επιλογή στην καθημερινότητα μας» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.