Ηλίας Ψινάκης σε Ίαν Στρατή: «Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, γιατί δεν πήγαινα την γυναίκα σας»

Ηλίας Ψινάκης σε Ίαν Στρατή: «Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, γιατί δεν πήγαινα την γυναίκα σας»

Στην κριτική επιτροπή του του J2US, βρέθηκε ο Ηλίας Ψινάκης το βράδυ του Σαββάτου 27 Απριλίου, με αφορμή την απουσία της Δέσποινας Βανδή που έχει προγραμματισμένες συναυλίες στην Αυστραλία.

Ωστόσο, όταν μπροστά του βρέθηκαν ο Ίαν Στρατής και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Ηλίας Ψινάκης που δεν μασάει τα λόγια, αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής δεν του ήταν συμπαθής πριν τον δει από κοντά, καθώς δεν συμπαθεί την σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη.

«Κύριε Στρατή, δεν σας είχα δει live ποτέ. Σας είχα δει στο ίντερνετ. Είστε καταπληκτικός. Μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, γιατί δεν πήγαινα την γυναίκα σας. Για τα metoo και για αυτά. Μου είχε κάνει κάτι. Είστε πραγματικά καταπληκτικός», είπε ο Ηλίας Ψινάκης στον Ίαν Στρατή, ο οποίος χαμογέλασε αμήχανα.

«Κυρία Αναστασοπούλου είμαι φαν σας. Σας έχω δει και στον Μπόγρη που τραγουδήσατε με την μπάντα σας μια φορά. Είστε καταπληκτική…Τραγούδησαν καλά τα παιδιά, αλλά εγώ θα αναγκαστώ να την υποβιβάζω την κ. Αναστασοπούλου. Δεν είναι δίκαιο όλοι να προσπαθούν και αυτή να βγαίνει σούπερ hot και θεά», συνέχισε ο Ηλίας Ψινάκης.

Να πούμε πως ο Ηλίας Ψινάκης βαθμολόγησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Ίαν Στρατή με 6 βαθμούς, ενώ οι υπόλοιποι 3 κριτές τους έβαλαν 10.