Μπέττυ Μαγγίρα σε Γιώργο Νταλάρα: «Αν θέλετε να σταματήσει αυτό που λέτε γελοίο, πρέπει να σταματήσετε να απαντάτε»

Μπέττυ Μαγγίρα σε Γιώργο Νταλάρα: «Αν θέλετε να σταματήσει αυτό που λέτε γελοίο, πρέπει να σταματήσετε να απαντάτε»

Καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού «Στο Κόκκινο», βρέθηκε ο Γιώργος Νταλάρας και προχώρησε σε νέες δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν καρτερικά απ’ έξω.

Ωστόσο, η εκπομπή «I Love ΣουΚού» της Μπέττυς Μαγγίρα, θέλησε να τοποθετηθεί επι του θέματος και να τονίσει πως αν ο Γιώργος Νταλάρας θέλει να σταματήσει όλο αυτό το “κυνηγητό” πρέπει να σταματήσει να απαντάει!

«Σεβαστήκαμε ότι δεν θέλει να μιλάει στα πεσίματα των δημοσιογράφων και δεν στείλαμε κάμερα. Παρόλα αυτά βγήκε, όπως και την προηγούμενη φορά, και ενώ λέει κάθε φορά ότι δεν θα μιλήσει στα παιδιά που ξεροσταλιάζουν έξω στο κρύο, κάθε φορά τελικά μιλάει. Εμένα αυτό μου κάνει τρομερή εντύπωση. Κύριε Νταλάρα, αν θέλετε να σταματήσει αυτό που εσείς αποκαλείτε γελοίο, πρέπει να σταματήσετε να απαντάτε.

Οι άνθρωποι αυτοί έρχονται εκεί για μία σας απάντηση και εσείς τους δίνετε 100. Άρα τους δίνετε τροφή, να ξανάρθουν και να συνεχίσουν και να ξαναρωτάνε. Αν θέλουμε να σταματήσουμε να συμβαίνει αυτό, πρέπει όλοι να σταματήσουμε να απαντάμε σε αυτούς τους ανθρώπους. Όσοι δεν θέλουν να μιλάνε επειδή το θεωρούν λάθος, δεν πρέπει να μιλάνε» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ενώ σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο τραγουδιστής για τον Σάκη Ρουβά, η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε: «Ο Σάκης Ρουβάς δεν εξακολουθεί να κάνει καριέρα και να είναι ένα hot όνομα; Δεν είναι ένας ποπ τραγουδιστής; Δικαίωμά του να πει ό,τι θέλει για τον Ρουβά, ο Ρουβάς όμως είναι ακόμη εδώ και κάνει καριέρα».