Ζήνα Κουτσελίνη: «Πρέπει κάποια στιγμή να την κάνουμε αυτή τη κουβέντα χωρίς να μας έχει δώσει αφορμή ο κύριος Νταλάρας»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Πρέπει κάποια στιγμή να την κάνουμε αυτή τη κουβέντα χωρίς να μας έχει δώσει αφορμή ο κύριος Νταλάρας»

Με αφορμή τον ντρόρο που έχει δημιουργηθεί από τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, θέλησε να τοποθετηθεί.

«Η ζωή έχει από όλα! Και επειδή πολλή κουβέντα γίνεται και όταν ξεκινάς αυτή την κουβέντα πρέπει να τη φτάσεις στο τέλος, έχει μεγάλο δρόμο αυτή η κουβέντα. Αρκεί κανείς να θέλει να την ακούσει. Κι αυτός που τα λέει και αυτός που τα πρέπει. Εύκολα μπορεί να κάνει κάποιος κριτική και δύσκολα να κάνουν και σε εκείνον κριτική. Αυτά.

Και να θυμίσω ότι πολλές από τις ψυχαγωγικές εκπομπές, τις πρωινές, έχουν κάνει πολλά αφιερώματα στον Βασίλη Τσιτσάνη. Ήμουν νεαρή ρεπόρτερ όταν πήγα και συνάντησα τον γιο του και την αδελφή του και τους πάντες. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά δεν είναι όλα ένας κουβάς.

Και μέσα από αυτή την εκπομπή θέλω να το φωνάξω. Μετά από 30 και πλέον χρόνια σε αυτή την δουλειά, ξέρω καρέ καρέ το κομμάτι της τηλεόρασης. Και πριν και μετά και τώρα.

Θέλω να το πω γιατί το νιώθω. Νιώθω ότι πρέπει να προστατέψω όλα τα νέα παιδιά που βγαίνουν στον δρόμο και πολλές φορές με την καθοδήγηση τη δική μας. Των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω στο κοντρόλ, στην αρχισυνταξία, στη διεύθυνση. Και είναι γεμάτα όνειρα! Καμιά φορά αυτά τα όνειρα για να κάνεις το χατίρι κάποιων, χάνεις τα δικά σου. Αλλά όνειρα είναι και νομίζω με αυτόν τον τρόπο δεν θέλω να τα βάζουμε όλα στον ίδιο κουβά.

Δεν κάνω σχόλια για τον Νταλάρα. Κάνω σχόλια για την τηλεόραση γενικότερα. Επ’ ουδενί στον Γιώργο Νταλάρα που βγήκε και τα είπε. Γιατί η τηλεόραση έχει από όλα. Αλλά όταν τα βάζει κανείς στον ίδιο κουβά και βγαίνει προς τα έξω και λέει “Ξέρετε από Τσιτσάνη;”. Είναι σαν να λες ότι δεν ξέρει τον Τσιτσάνη ο δημοσιογράφος, αλλά δεν έχει κληθεί από τους πάνω να μιλήσουν για αυτό.

Θέλω να πω το εξής! Όταν την κάνεις αυτή την κουβέντα να την ακούει ο νοικοκύρης και ολόκληρο το σύμπαν. Όλοι υπηρετούμε τη δημοσιογραφία, σημασία έχει ο καθένας πως θέλει να το κάνει. Δε μπορεί να βγαίνει μια κοινωνική εκπομπή σαν τη δική μας και να προσπερνάει ένα τεράστιο ζήτημα των ημερών.

Πρέπει κάποια στιγμή να την κάνουμε αυτή τη κουβέντα χωρίς να μας έχει δώσει αφορμή ο κύριος Νταλάρας. Η αφορμή να είναι επειδή οι ίδιοι να νιώσουμε ότι δεν το αντέχουμε» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.