Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Κώστα Τζούμα: «Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών»

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Κώστα Τζούμα: «Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών»

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κώστα Τζούμα, ο οποίος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις γυναίκες και στην άποψη του Μητροπολίτη Κοζάνης ότι οι γυναίκες πρέπει να σταματήσουν την φλυαρία λέγοντας:

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως».

Μάλιστα, μετά την διάσταση των δηλώσεων του, ο Κωνσταντίνος Τζούμας προσπάθησε να «μαζέψει» τα όσα είπε λέγοντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3:

«Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν… Πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα».

Ενώ μία μέρα μετά και σε skype επικοινωνία που είχε στην εκπομπή «Πρωινού Τύπους», συνέχισε να προκαλεί καθώς επιτέθηκε λεκτικά στην δημοσιογράφο της εκπομπής Ηρώ Ράντου λέγοντας:

«Σιγά που σε εξόργισε! Μπράβο, μπραβο. Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τους μετανάστες, για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί-πρωί, άντε φύγε από εδώ ανόητη».