Η Rooney Mara θα υποδυθεί την Audrey Hepburn στην νέα ταινία του Luca Guadagnino

Η Rooney Mara θα υποδυθεί την Audrey Hepburn στην νέα ταινία του Luca Guadagnino

Δεν είναι λίγες οι φορές, όπου η Rooney Mara έχει σχολιαστεί για την εκπληκτική της ομοιότητα με την Audrey Hepburn.

Μάλιστα, αυτό φαίνεται πως είχε στο μυαλό του και ο σκηνοθέτης, Luca Guadagnino που ανέλαβε να διευθύνει την νέα βιογραφική ταινία της Apple με επίκεντρο την εμβληματική ηθοποιό της “χρυσής” εποχής του Hollywood.

Συγκεκριμένα στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται η Mara, η οποία ωστόσο θα αναλάβει και χρέη executive producer στην παραγωγή της ταινίας. Ενώ το σενάριο υπογράφει ο σεναριογράφος, Michael Mitnick.

Ενώ σύμφωνα με το περιοδικό “Variety“, οι λεπτομέρειες της εν λόγω βιογραφικής ταινίας παραμένουν καλά φυλαγμένες καθώς δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την πλοκή της.

Αν και παραμένει άγνωστο προς στιγμήν, ποια ακριβώς περίοδο της ζωής της θα πραγματεύεται η ταινία, η Audrey Hepburn υπήρξε σημαντική περσόνα στον χώρο της υποκριτικής, με τις ερμηνείες της σε κλασικά έργα, όπως τα “Breakfast at Tiffany’s“, “My Fair Lady“, “Wait Until Dark“, “Charade” και “Sabrina“, να αποκτούν φήμη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην διάρκεια των τεσσάρων δεκαετιών που διήρκησε η καριέρα της, η Hepburn πέτυχε το καθεστώς EGOT, κερδίζοντας βραβεία Emmy, Oscar, Tony και Grammy, το τελευταίο από τα οποία έλαβε μετά θάνατον.

Η διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδα ήταν επίσης αφοσιωμένη στο φιλανθρωπικό της έργο, αφού για αρκετά χρόνια συνεργαζόταν με τη UNICEF, προκειμένου να βοηθήσει παιδιά στην Αφρική, τη Νότια Αμερική και την Ασία, ενώ μάλιστα τιμήθηκε με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας το 1992.