Όλη η 5λεπτη δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Όλη η 5λεπτη δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως έχει γίνει γνωστό, εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου ο Δημήτρης Παπανώτας με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

Μάλιστα, αφορμή για την απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκαν οι σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν δηλώσεις του δημοσιογράφου αναφορικά με την κακοποίηση των γυναικών και την έμφυλη βία.

Ο δημοσιογράφος, ανέφερε ότι ήταν μονταρισμένη και κανείς δεν είχε προβάλει ολόκληρο το υλικό, το οποίο είχε διάρκεια περίπου 5 λεπτά.

Ωστόσο, η εκπομπή «Fay’s Time» πρόβαλε ολόκληρο και αμοντάριστο το υλικό.

«Εγώ είμαι του ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι θέλετε για την κα Δούνια να ρωτήσετε τον Κωνσταντάρα που είναι δεξιός, εγώ είμαι αριστερός. Ρωτήστε με για αριστερούς πολιτικούς, τους δεξιούς δεν τους ξέρω, δεν με ενδιαφέρουν. Οι απόψεις τους είναι 100% αντίθετες από μένα, δεν με νοιάζει. Είναι υποψήφια; Άλλο θέμα» αναφέρει ο Δημήτρης Παπανώτας και συνεχίζει λέγοντας:

«Η κα. Δούνια έχει πάθει αυτό που έχουν πάθει πολλοί τελευταία, το να συγχέουν τα δικαιώματα των γυναικών με το οτιδήποτε συμβαίνει. Αυτό είναι μια υστερία. Κόψτε αυτή την υστερία, γιατί δεν ζούμε στο Ιράν. Ζούμε στη Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν ξέρω αν η κα. Δούνια νιώθει πάρα πολύ ταλαιπωρημένη ως γυναίκα από διάφορα, δεν το βλέπω κιόλας. Στην καριέρα της μια χαρά, στη Βουλή μια χαρά. Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει και νιώθει καταπιεσμένη.

Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένα. Εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται, είναι πρόβλημά της. Στις δουλειές τις μεταχειρίζονται καλά, έχουν τους μισθούς τους. Βλέπεις στην τηλεόραση να πληρώνονται λιγότερο οι γυναίκες; Όχι, περισσότερο μάλλον».