Παντελής Τουτουντζής: «Στα παιδιά μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να έχουν δύο μπαμπάδες»

Παντελής Τουτουντζής: «Στα παιδιά μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να έχουν δύο μπαμπάδες»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά, βρέθηκε ο Παντελής Τουτουντζής.

Ο make up artist μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νεανικά του χρόνια στην Κρήτη, αλλά και στη ζωή του σήμερα, δίπλα στον σύντροφό του και τα δυο τους παιδιά.

«Μεγάλωσα στην Κρήτη στη δεκαετία του ’80 σε μία κοινωνία δύσκολη για ένα γκέι παιδί. Νομίζω όμως ότι το αντιμετώπισα όπως έπρεπε. Δεν ήταν καθόλου εύκολο το ταξίδι στην αρχή: φόβοι, απορρίψεις, μοναξιά, σκοτάδι. Επειδή τότε φοβόμασταν οτιδήποτε διαφορετικό, έπαιρνα ένα βάρος που μου δημιουργούσε όλη η κοινωνία», ανέφερε ο Παντελής Τουτουντζής και πρόσθεσε:

«Οι γονείς μου ήταν παρατηρητές. Με άφησαν τον χώρο να το δουλέψω μόνος μου, δεν ξέρω αν ήταν καλό ή κακό. Όταν τους το είπα, οι αγωνίες τους ήταν πολύ λογικές: αν θα έχω τη ζωή που θέλω, αν θα με αγαπήσει κανείς όπως έπρεπε».

Όσο για την οικογένειά του, ο Παντελής Τουτουντζής είπε: «Στα παιδιά μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να έχουν δύο μπαμπάδες. Έρχεται ο γιος μου και λέει: “Μπαμπά, εμείς έχουμε δύο μπαμπάδες, ενώ ο Ιάσωνας ο κολλητός μου, έχει μπαμπά και μαμά”. Του είπα: “πολύ σωστά το λες, όπως υπάρχουν οικογένειες με δύο μαμάδες και οικογένειες μονογονεϊκές. Ο στόχος μας είναι να είστε ευτυχισμένοι”».