Παναγιώτης Ραφαηλίδης για τη συνεργασία του με την Καινούργιου: «Με τοποθέτησαν στην εκπομπή και μετά από ένα μήνα απολύθηκα»

Παναγιώτης-Ραφαηλίδης-Κατερίνα-Καινούργιου-250x250.png

Στην κάμερα της εκπομπής “Ι love Σουκου”, μίλησε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Ο Παναγιώτης μεταξύ άλλων εξήγησε τους λόγους που πριν μερικά χρόνια είχε επιλέξει να μην ακολουθήσει εξ αρχής τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha και είχε συνεργαστεί με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open.

«Η Ναταλία Γερμανού μού είχε προτείνει να πάω μαζί της στον Alpha, όταν έφυγε από το Epsilon. Εγώ είχα δεχτεί πρόταση από το κανάλι να παραμείνω, άκουσα πολύ μεγάλα λόγια, να αναλάβω δικά μου πράγματα κλπ. Το σκέφτηκα, ήταν δελεαστικά και τα χρήματα. Το συζήτησα με τη Ναταλία και χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίσαμε από κοινού και με την παρότρυνση της Ναταλίας να ανοίξω τα φτερά μου. Τελικά τσακίστηκα, στους τρεις μήνες απολύθηκα. Ήταν μια κακή μου επιλογή», είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και πρόσθεσε:

«Με τοποθέτησαν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου. Σε αυτή την εκπομπή έμεινα ένα μήνα και πάνω στο μήνα απολύθηκα. Είναι γεγονός ότι δεν ταίριαζα, κι εγώ θα με απέλυα. Δεν μπορούσα να υποστηρίξω αυτό που κάνει η Κατερίνα. Κάνει και σκληρή ενημέρωση που εγώ θα φοβόμουν να ακουμπήσω, ίσως να ήμουν διακριτικός και ήμουν ένα βουβό πρόσωπο στην τηλεόραση που δεν χρησιμεύει σε τίποτα».