Μία ιδιαίτερη και φορτισμένη στιγμή έζησαν στη σκηνή του Just the 2 of Us η Φαίη Θεοχάρη και ο Χάρης Λεμπιδάκης, μετά την ερμηνεία του τραγουδιού «Γέλα μου», που έχει γράψει ο Βασίλης Καρράς για την Δέσποινα Βανδή.
Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε πάσα στον γνωστό δημοσιογράφο, καθώς τον είδε συγκινημένο πάνω στη σκηνή και στη συνέχεια πήρε τον λόγο η γοητευτική και ταλαντούχα τραγουδίστρια, Φαίη Θεοχάρη, η οποία αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο δέσιμο και στη σχέση που έχει με την οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Καρρά.
Χαρακτηριστικά μίλησε για τον στενό συνεργάτη και παραγωγό της, Γαβριήλ Γαβριήλογλου, αλλά και για την ιδιαίτερη επαγγελματική και προσωπική σχέση που έχουν όλα αυτά τα χρόνια, η οποία στάθηκε αφορμή για να γνωρίσει την κόρη του Βασίλη Καρρά, Ειρήνη, αλλά και τη σύζυγό του, Χριστίνα.
Η ίδια θέλησε με τον τρόπο της να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην οικογένεια του Βασίλη Καρρά, που την έχει αγκαλιάσει, έχει ανοίξει το σπιτικό της για εκείνη και της δίνει σημαντικές συμβουλές για την επαγγελματική της πορεία. Όπως ανέφερε, είχε ανάγκη να το μοιραστεί με το κοινό και δόθηκε η ευκαιρία να γίνει μέσα από το Just the 2 of Us, όπου κάθε εβδομάδα μαζί με τον Χάρη Λεμπιδάκη κερδίζουν τις εντυπώσεις και την αγάπη του κόσμου.
Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η αναφορά και η έκταση που πήρε η συζήτηση με τον Νίκο Κοκλώνη έδωσαν μία ιδιαίτερα συγκινησιακή νότα στη διάρκεια του σόου.
Δείτε το απόσπασμα:
