Άννα Βίσση για την συμμετοχή της στη Eurovision το 2006: «Είναι καλή ευκαιρία να πω όσα…»

Άννα Βίσση για την συμμετοχή της στη Eurovision το 2006: «Είναι καλή ευκαιρία να πω όσα…»

Συνέντευξη στο podcast του Άρη Δημοκίδη στη Lifo, παραχώρησε η Άννα Βίσση.

Η  ερμηνεύτρια με αφορμή τον αποψινό τελικό της Eurovision, αναφέρθηκε στην δική της συμμετοχή στον διαγωνισμό το 2006.

Μάλιστα, η Άννα Βίσση μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί, στο παρασκήνιο αλλά και στο κομμάτι “Everything” με το οποίο είχε συμμετάσχει.

«Επειδή είναι μια χρονιά που δεν είχα βγάλει ποτέ από μέσα μου όσα είχαν συμβεί, νομίζω ότι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία», είπε η τραγουδίστρια και παραδέχτηκε: «Ήμουν πάρα πολύ άρρωστη εκείνη την ημέρα. Είχα κάλλους στη φωνή και είχα «χτυπήσει» δύο ενέσεις κορτιζόνης. Δε μπορούσα να τραγουδήσω και είχα πάρα πολύ άγχος και στεναχώρια για αυτό».

«Αυτό που μου έχει αφήσει αυτή η εμφάνιση, τότε ήταν μία πικρία και για τη θέση και για το πώς το έζησα, όμως τελικά είναι συγκινητικό. Ο κόσμος το γούσταρε αυτό που έγινε. Δεν το ήξερα ότι συνέβαινε όλος αυτός ο χαμός από κάτω, εγώ άκουγα μόνο την ορχήστρα στο ακουστικό. Εγώ βγήκα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου, ενώ είχε ήδη κερδίσει το βραβείο την προηγούμενη χρονιά. Αυτό ήταν το σημαντικό για μένα» τόνισε η Άννα Βίσση.

Ενώ σχετικά με όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για ελλιπή σκηνική παρουσία του τραγουδιού, η Άννα Βίσση ανέφερε: «Ίσως τελικά παραήταν ευφάνταστη η σκηνική παρουσία. Ένα τέτοιο τραγούδι μπορεί να θέλει και την «ησυχία» του, για να προσέξει κανείς τα λόγια και την ερμηνεία του. Αυτές τις έντονες στιγμές και τις εκρήξεις εγώ τα βρίσκω λίγο περιττά. Είχα όμως τόση ανησυχία για τη φωνή μου, που δεν ασχολήθηκα με όλα αυτά».

Παράλληλα, η ίδια εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Ήταν εκπληκτικό σαν ρούχο. Αν με ρωτούσες σήμερα, θα σου έλεγα ότι θα έβγαινα με ένα blue jean, ένα άσπρο t-shirt και καουμπόικες μπότες. Δεν ήταν ο λόγος που βγήκε 9ο, ήταν ότι είχε επίπτωση στην υγεία μου. Δεν μπορούσα να αποδώσω, μπορούσα να το ακυρώσω αν δεν έβαζα τις ενέσεις. Θυμάμαι ότι καθόμουν στις πρόβες στο καμαρίνι και έκλαιγα. Έλεγα: πώς θα βγει η εμφάνιση;».

Τέλος, η Άννα Βίσση για τα κακά σχόλια και τις ακρότητες που ειπώθηκαν από στις εκπομπές για εκείνη σχολίασε: «Δεν ξέρω κανέναν από αυτούς που έκραξαν. Μπορεί να τα διάβασα τότε, να με πείραξαν και να τα ξέχασα. Αν ήταν να ασχολούμαι κάθε φορά με τι λένε, τότε δεν θα έκανα αυτή τη δουλειά. Δεν παίζει ρόλο στο εάν θα κάνω ή πώς θα κάνω κάτι»