Με κολάρο η Ρένα Κουβελιώτη στο δελτίο του Alpha μετά την επίθεση που δέχτηκε: «Αύριο είναι το δικαστήριο»

Με κολάρο η Ρένα Κουβελιώτη στο δελτίο του Alpha μετά την επίθεση που δέχτηκε: «Αύριο είναι το δικαστήριο»

Με κολάρο εμφανίστηκε η Ρένα Κουβελιώτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το απόγευμα της Τρίτης 14 Μαίου.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος του Alpha που δέχτηκε επίθεση κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, μεταξύ άλλων εξήγησε στον Αντώνη Σρόιτερ τι ακριβώς συνέβη.

«Να διαβεβαιώσουμε ότι η έρευνα θα συνεχιστεί και αυτό δεν μας πτόησε. Με κολάρο ή μη θα συνεχιστεί. Βλέπετε πως γίνεται οξυγονοκόλληση σε δημόσιο χώρο μέσα στη φύση. Βρισκόμαστε στην ΝΑ Αττική και κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου» είπε η Ρένα Κουβελιώτη για το περιστατικό και τα πλάνα που κατέγραψε.

«Η καταγγελία ήταν ότι υπάρχουν αυθαίρετες εργασίες και εργοτάξιο. Πλησιάσαμε αυτόν τον κύριο και σε ερώτηση με τίνος άδεια γίνεται αυτό, δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση. Ο άνθρωπος αυτός με μία λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω, προκαλώντας οίδημα στην κλείδα και αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα. Χρειάστηκε να παρέμβει εισαγγελέας για να συλληφθεί και κρύφτηκαν σε συγκεκριμένο σπίτι. Αύριο είναι το δικαστήριο. Εμένα με μήνυσαν για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Έχουμε έγγραφο ότι είναι κοινόχρηστος χώρος» περιέγραψε η Ρένα Κουβελιώτη.