Ο Tom Brady μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο με τη Gisele: «Χωρίσαμε σε…»

Ο Tom Brady μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο με τη Gisele: «Χωρίσαμε σε...»

Όπως φαίνεται, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας, η Gisele με τον Tom Brady αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

O άσσος του NFL κατά τη διάρκεια του podcast «Let’s Go!» με τον Jim Gray, μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, ο Tom Brady δεν αναφέρθηκε με το όνομα της Gisele, όμως με τα λεγόμενά του άφησε να εννοηθεί ότι όλα όσα τόνιζε, αφορούσαν στην πρώην σύζυγό του.

«Προφανώς, τα καλά νέα είναι ότι πρόκειται για μια πολύ φιλική κατάσταση» σχολίασε ο Brady, ενώ πρόσθεσε ότι είναι πλέον επικεντρωμένος στο να φροντίζει την οικογένειά του και να κερδίζει ποδοσφαιρικούς αγώνες.

«Αυτό κάνουν οι επαγγελματίες. Εστιάζετε στη δουλειά, όταν είναι ώρα για δουλειά και μετά όταν επιστρέφετε στο σπίτι, εστιάζετε στις προτεραιότητες που είναι στο σπίτι. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε».

Ο Tom Brady επίσης απάντησε στο εάν όλα αυτά τα δημοσιεύματα, που συνόδευσαν την ανακοίνωση του χωρισμού του από τη Gisele, επηρέασαν ή όχι το παιχνίδι του στο γήπεδο αυτή τη σεζόν.

Όπως τόνισε ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο χωρισμός δεν επηρέασε την πορεία του στα γήπεδα, καθώς κατά τη διάρκεια της 23χρονης καριέρας του, αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει πολλά απρόοπτα.