Συγκινεί η ανάρτηση της Gisele για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή

Συγκινεί η ανάρτηση της Gisele για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή

Δύσκολες ώρες διανύει η Gisele, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της σε ηλικία 75 ετών.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μέσα από το αμερικάνικο People, η Vânia Nonnenmacher πέθανε μετά από μάχη με το καρκίνο σε νοσοκομείο του Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας την Κυριακή 28 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, η Gisele που είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα της, θέλησε να την αποχαιρετήσει και δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από στιγμές που είχαν μοιραστεί στο παρελθόν, τις οποίες συνόδευσε με μερικά πολύ συγκινητικά λόγια.

«Αγαπημένη μαμά, πονάει να ξέρω ότι δεν θα μπορώ να σε αγκαλιάσω πια, αλλά ξέρω ότι πάντα θα μας προσέχεις. Ήσουν ένας άγγελος επί γης, πάντα βοηθούσες όλους γύρω σου. Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι κόρη σου και που έμαθα από σένα. Σε ευχαριστώ που είσαι το καλύτερο πρότυπο αγάπης, δύναμης, συμπόνιας, θάρρους και χάρης.

Θα φυλάω για πάντα τις όμορφες αναμνήσεις που μοιραστήκαμε και θα ζω με τις αξίες που μου δίδαξες. Θα ζεις για πάντα μέσα από τις πολλές ζωές που άγγιξες. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες πέντε καλύτερους φίλους για μια ζωή. Η αγάπη σου πάντα θα μας οδηγεί. Θα σε δω στα όνειρά μου» έγραψε η Gisele στην ανάρτησή της.