Ξεσπά σε κλάματα η Gisele όταν την ρώτησαν για το διαζύγιο της με τον Tom Brady

Ξεσπά σε κλάματα η Gisele όταν την ρώτησαν για το διαζύγιο της με τον Tom Brady

Συνέντευξη στην Robin Roberts, παραχώρησε η Gisele.

Μάλιστα, στο teaser του «IMPACT x Nightline: Gisele Bündchen: Climbing the Mountain» που δόθηκε στη δημοσιότητα, το μοντέλο δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, όταν μίλησε για το διαζύγιό της από τον Tom Brady.

Συγκεκριμένα η Gisele ξέσπασε σε δάκρυα όταν η Roberts ανέφερε πως το μοντέλο στο παρελθόν παρομοίασε τον χωρισμό της από τον πρώην αστέρα του NFL με τον «θάνατο ενός ονείρου».

«Πώς είσαι;», φαίνεται να την ρωτά με την ερώτηση αμέσως να ταράζει την Gisele: «Λοιπόν, όταν το λέτε», ακούγεται να λέει, πριν κάνει μια παύση και ξεκινήσει να κλαίει.

Στη συνέχεια, η Gisele γύρισε το κεφάλι της από τoν φακό της κάμερας και σήκωσε το χέρι της προσπαθώντας να καλύψει το πρόσωπό της: «Συγγνώμη παιδιά. Δεν ξέρω. Μπορώ να έχω ένα λεπτό;».

Ενώ στη συνέχεια έδειξε τη Robin Roberts να ρωτάει τη Gisele σχετικά με τη συνεπιμέλεια των δύο παιδιών τους: «Νομίζω ότι υπάρχουν ευκολότερες μέρες από άλλες και μπορώ να ελέγχω μόνο αυτό που κάνω». Επίσης η παρουσιάστρια τη ρώτησε για την τρέχουσα ερωτική ζωή της.

«[Θα] ήσασταν σε θέση να ανοίξετε την καρδιά σας ξανά σε κάποιον;» την ρωτάει η Roberts και το μοντέλο είναι σκεπτικό, προσθέτοντας: «Εκεί που είναι η καρδιά μου τώρα είναι εκεί που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Ζω την αλήθεια μου και δεν απολογούμαι γι’ αυτό».