Γιώτα Νέγκα για το διαζύγιό της: «Ήταν μια μεγάλη απόφαση ζωής…»

Γιώτα Νέγκα για το διαζύγιό της: «Ήταν μια μεγάλη απόφαση ζωής…»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4”, βρέθηκε η Γιώτα Νέγκα.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιό της.

«Έρχεται μια στιγμή μεγαλώνοντας που αναγκάζεσαι να δεις κατάματα τα πράγματα. Αλλάζει του καθενός η στιγμή αλλά αν σηκωθεί μια στιγμή το χαλί και μετά το ξανασκεπάσεις. Ξέρεις ότι είναι εκεί και είναι μονόδρομος. Το διαζύγιό μου ήταν μια μεγάλη απόφαση ζωής, σαφέστατα, αντιλαμβανόμενη το πώς αισθανόμουν απέναντι σε αυτό.

Δεν τα έχω λύσει και όλα. Μετά δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάποιες μεγάλες αποφάσεις, απλά με βρήκαν ωραία πράγματα. Άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα, άρχισα κι εγώ να προσανατολίζομαι και να καταλαβαίνω τι θέλω, να αρχίζω να κάνω spelling το όχι σιγά σιγά, αλλά ακόμα με δυσκολεύει. Το όχι δεν υπήρχε μέσα μου, ήθελα να ευχαριστώ όλο τον κόσμο», είπε η Γιώτα Νέγκα.

Μάλιστα, η Γιώτα Νέγκα αναφερόμενη στους ανθρώπους που της είπαν να αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση προκειμένου να κάνει καριέρα, είπε:

«Ήρθε κάποιος να μου πει “επειδή είσαι καλή, πρέπει να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση και εγώ θα σε κάνω σταρ”. Ήμουν μελαχρινή, σγουρομάλλα, πιο… ταγάρι, πιο ριχτά, όλο αυτό το πράγμα. Χαμογέλασα κι έφυγα. Πέρασαν χρόνια κι άλλαξα. Βαρέθηκα τον εαυτό μου σγουρό και σκουρόχρωμο στο μαλλί. Είναι ανάγκη επαναπροσδιορισμού».