Νεκτάριος Σκαμνάκης για Μικαέλα Φωτιάδη: «Την τράβηξε από τα μαλλιά, πάλευε να ξεφύγει»

Νεκτάριος Σκαμνάκης για Μικαέλα Φωτιάδη: «Την τράβηξε από τα μαλλιά, πάλευε να ξεφύγει»

Όπως έγινε γνωστό, θύμα ξυλοδαρμού έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου στην πλατεία Κολωνακίου, η Μικαέλα Φωτιάδη.

Μάλιστα, περισσότερα αποκάλυψαν στο Live News πρόσωπα από το φιλικό της περιβάλλον τα οποία μίλησαν στην εκπομπή του Mega περιγράφοντας όσα τους μετέφερε η Σταρ Ελλάς και πρώην παίκτρια του GNTM,  για την επίθεση και τα σημάδια στο πρόσωπό της.

«Μου είπε ότι το σκηνικό έγινε την Τρίτη το ξημέρωμα, Δευτέρα βράδυ πήγε για ποτό με τις φίλες της στην πλατεία Κολωνακίου και φεύγοντας προς τα κάτω πήγε να πάρει ταξί και την σταμάτησε κάποιος άνθρωπος, ο οποίος την τράβηξε από τα μαλλιά και πήγε να την παρενοχλήσει σωματικά προφανώς», δήλωσε ο γνωστός PR manager και φίλος της, Νεκτάριος Σκαμνάκης.

«Έτρεξε, την κυνήγησε, την ξανά έπιασε και αυτός έγινε πιο βίαιος και την χτύπησε στο κεφάλι. Εκείνη αμύνθηκε με γρατζουνιές και με σπρωξιές και με φωνές. Στην αρχή δεν είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της βλάβης που της είχε προξενηθεί. Της είχε ανοίξει η μύτη, άργησε πολύ και δεν έβρισκε και ταξί εκείνη τη μέρα», πρόσθεσε ο Νεκτάριος Σκαμνάνκης.

«Μου είπε ότι τον είδε και δεν τον ήξερε και ήταν αλλοεθνής. Γενικά η Μικαέλα είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ δυναμικό, δεν χρειάστηκε ποτέ τη βοήθεια ενός άντρα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόβλημα», συμπλήρωσε ο Νεκτάριος Σκαμνάκης.

https://youtu.be/5szAeOvzFrQ