Στο νοσοκομείο ο Sin Boy μετά την άγρια επίθεση | Ή απάντηση της αδερφής του σε όσους λένε πως ο ξυλοδαρμός ήταν στημένος

Στο νοσοκομείο ο Sin Boy μετά την άγρια επίθεση | Ή απάντηση της αδερφής του σε όσους λένε πως ο ξυλοδαρμός ήταν στημένος

Όπως έγινε γνωστό, άγρια επίθεση φέρεται να δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που ήταν σε κομμωτήριο και έκανε live στο TikTok.

Μάλιστα, η σοκαριστική στιγμή του ξυλοδαρμού που φαίνονται τουλάχιστον δύο μαυροφορεμένοι άνδρες να χτυπούν με μπουνιές και σκαμπό τον τράπερ, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Ωστόσο, πολλοί υποστηρίζουν πως το βίντεο είναι στημένο, ενώ η αδερφή του Sin Boy μίλησε στην εκπομπή “Γειά σου” και αποκάλυψε πως ο Sin Boy βρίσκεται στο νοσοκομείο.

«Τι να πρωτοπώ. Σκέφτομαι τον αδελφό μου που έφαγε το ξύλο. Πήγαμε στο νοσοκομείο γιατί φοβόμουν μην είχε κάποιο αιμάτωμα στο κεφάλι. Είναι μέσα στο νοσοκομείο. Είναι η μητέρα μου τώρα εκεί, μαζί του. Το κεφάλι του πονάει, ζαλίζεται. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα. Ήταν live στο TikTok, εγώ ήμουν πίσω στην αυλή.

Ξαφνικά, ακούσαμε μεγάλους θορύβους σαν πράγματα να πέφτουν, να χτυπιούνται. Λέει η φίλη μου, “έλα, τον χτυπάνε”. Kαι μπαίνω εγώ μέσα και ήταν δυο μαντραχαλάδες με full face. Πήγανε κατευθείαν γι’ αυτόν και κατευθείαν με γροθιά. Έπεσε κάτω και του ρίχνανε κλωτσιές. Ήταν και ένας με σκαμπό στο χέρι και πήγε να του το ρίξει στο κεφάλι. Ήταν χάλια το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο, ήταν πεσμένος κάτω.

Σηκώθηκε ζαλισμένος και τον κάτσανε μετά τα κορίτσια. Του φέραμε νερό, προσπάθησα εγώ να τον βοηθήσω, πήγαμε και σε ένα φαρμακείο. Αυτοί έτρεξαν, βγήκαν έξω και άρχισαν να τρέχουν» είπε η αδερφή του Sin Boy.

Ενώ απαντώντας σε όσους λένε ότι το περιστατικό ήταν στημένο, η αδελφή του Sin Boy ξεκαθαρίζει: «Ο αδελφός μου πάντα κάνει Live στο TikTok και έτυχε να κάνει κι εκείνη τη στιγμή. Αν δεις το βίντεο, έχει μια φάπα, μόνο ψεύτικη δεν είναι. Ο αδελφός μου εκείνη τη στιγμή είχε στα μαλλιά του ντεκαπάζ, βαφές. Του ρίχνουν μια σφαλιάρα και πετάγεται όλη η ντεκαπάζ στο πρόσωπό του. Φοβήθηκε μην πάθουν κάτι τα μάτια του, μην καεί, και γιατί έχει και μυωπία και αστιγματισμό».