Μικαέλα Φωτιάδη για τον ξυλοδαρμό της: «Δεν έχω συνέλθει ακόμη, έχω διάσειση και κενά»

Μικαέλα Φωτιάδη για τον ξυλοδαρμό της: «Δεν έχω συνέλθει ακόμη, έχω διάσειση και κενά»

Όπως έγινε γνωστό, θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε η Μικαέλα Φωτιάδη.

Ωστόσο, η εκπομπή  “T-Live” της Τατιάνας Στεφανίδου, επικοινώνησαν με την Σταρ Ελλάς και πρώην παίκτρια του GNTM, και η ίδια περιέγραψε την επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου.

«Ήμουν στην πλατεία Κολωνακίου και γυρνούσα από νυχτερινή έξοδο. Με έπιασε κάποιος από τα μαλλιά, γύρισα και τον χτύπησα κι αυτός μου έδωσε μπουνιές. Προσπάθησα να δω ποιος είναι και τότε μου έδωσε μπουνιά στη μύτη. Τον είδα πολύ θολά, πιστεύω ότι ήταν προγραμματισμένο. Μπορεί να είναι κάποιος που έχει τρελαθεί, που έχω φύγει από τη ζωή του. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους ενοχλεί που εγώ μιλάω πλέον.

Ήμουν σε μία σχέση κι έχω πει κάποια πράγματα για τη σχέση αυτή που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ήθελε να μαθευτούν. Το τελευταίο διάστημα ένιωθα ότι κάποιος με παρακολουθεί, ακόμα και έξω από το σπίτι μου. Δεν έχω συνέλθει ακόμη. Έχω διάσειση και κενά, δεν τα θυμάμαι όλα. Τρόμαξα τόσο που είδα και το περιστατικό και στον ύπνο μου», είπε η Μικαέλα Φωτιάδη.

Επίσης η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού του “T-Live”, επικοινώνησε με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον του πρώην συντρόφου της Μικαέλας Φωτιάδη, καθώς στην ανάρτησή της στα social media ανέφερε το όνομα που τυχαίνει να συμπίπτει με το όνομα του πρώην συντρόφου της, Αλέξανδρου Σπυριλιώτη.

Όπως δήλωσε το εν λόγω πρόσωπο, η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Αλέξανδρος Σπυριλιώτης δεν έχουν καμία επαφή πλέον μετά τον χωρισμό τους που έγινε πριν 1,5 χρόνο. Μάλιστα, διευκρίνισε ότι τις τελευταίες δύο ημέρες απουσιάζει εκτός Αθηνών.