Στη δημοσιότητα φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα από τη στιγμή της σύλληψης του

Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη ο Χρήστος Μάστορας τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας, μετά από αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη.
Μάλιστα, όλα έγιναν όταν η Τροχαία σταμάτησε τον τραγουδιστή στην συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου, στην περιοχή της Ομόνοιας και εκείνος δεν σταμάτησε, ενώ επιχείρησε να διαφύγει από το μπλόκο και να παρασύρει έναν τροχονόμο.
Ενώ ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Τροχαίας Αθηνών, στην πλατεία Καραϊσκάκη και από εκεί στην Ευελπίδων, στο Αυτόφωρο, όπου εμφανίστηκε με καπέλο κουκούλα και χειροπέδες.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο αποφάσισε την άρση της κράτησής του και έτσι ο Χρήστος Μάστορας αφέθηκε ελεύθερος έως την εκδίκαση της υπόθεσής του την ερχόμενη Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου.
Ωστόσο, λίγες ώρες μετά ο τραγουδιστής σε story που ανέβασε στο Instagram, είπε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την πράξη του, ενώ παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος που έπιασε το τιμόνι και αγνόησε τον νόμο.
Ενώ το πρωί της Τρίτης η εκπομπή “Buongiorno” έφερε στο φως φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του Χρήστου Μάστορα.
Συγκεκριμένα το στιγμιότυπο βλέπουμε τον τραγουδιστή την ώρα της σύλληψης, ενώ έχει δίπλα του έναν αστυνομικό.