Μικαέλα Φωτιάδη: «Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά, δεν ήξερα αν είχε κάποιο όπλο ή μαχαίρι»

Μικαέλα Φωτιάδη: «Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά, δεν ήξερα αν είχε κάποιο όπλο ή μαχαίρι»

Όπως έγινε γνωστό, θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε η Μικαέλα Φωτειάδη σύμφωνα με ανάρτηση της στο Instagram stories.

Συγκεκριμένα η πρώην σταρ Ελλάς μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν διαφορά σημεία στο σώμα της χτυπημένα.

Ενώ και η εκπομπή «Super Κατερίνα», πρόβαλε τις σκληρές εικόνες που δημοσίευσε η Μικαέλα Φωτειάδη στο Instagram και τα μηνύματά της.

«Κανείς δεν με σακατεύει εμένα, απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω όταν μου περάσει ο πονοκέφαλος. Είμαι μία χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεστε κανέναν, ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος, τα φιλιά μου», έγραψε η Μικαέλα Φωτειάδη και δημοσίευσε τις φωτογραφίες – σοκ με το χτυπημένο της πρόσωπο.

Ωστόσο, σε ένα δεύτερο post χωρίς να εξηγεί σε ποιον απευθύνεται η Μικαέλα Φωτειάδη τόνισε: «Γελάνε λέει οι φίλοι του με αυτά που ανεβάζω είπε ο…..Που να δείς πως γελάνε με εσένα οι φίλοι σου πίσω από την πλάτη σου».

«Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά ούτε εγώ η ίδια δεν έχω καταλάβει καλά καλά τι έχει συμβεί και για ποιο λόγο. Εμένα με άρπαξαν και έκαναν επίθεση για αυτό έφαγα πολλές μπουνιές και ο μόνος λόγος που την γλίτωσε εκείνος και της έφαγα εγώ ήταν επειδή δεν ήξερα αν είχε κάποιο όπλο ή μαχαίρι. Προς το παρόν θέλω απλά να συνέλθω και να το σκεφτώ με καθαρό μυαλό χτύπησε τόσο πολύ που μέχρι και με τους έκανα χθες και τώρα ζαλίζομαι πολύ», δήλωσε η Μικαέλα Φωτειάδη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου που επικοινώνησε μαζί της.

Να πούμε πως η Μικαέλα Φωτειάδη δεν έχει προχωρήσει σε καταγγελία ούτε έχει κατονομάσει τον θύτη!