Η συγκίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον θάνατο της μητέρας του και η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση

Η συγκίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον θάνατο της μητέρας του και η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση

Καλεσμένος στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”, βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Τις γιορτές περάσαμε ήσυχα, ηρεμήσαμε, ήταν μια δύσκολη χρονιά. Δόξα τω Θεώ πάνε όλα καλά, είναι πρωτόγνωρο και για αυτήν αλλά είμαστε όλοι εκεί (σ.σ. για την εγκυμοσύνη). Κάθε άνθρωπος όταν φτάσει σε μια δύσκολη κατάσταση, δεν οδηγεί πουθενά το να δικαιολογείς τα πράγματα, πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Το αποτέλεσμα αυτό εξαρτάται πολύ από εσένα, όχι όλα από εσένα. Δεν είναι πολλά στο χέρι μας αλλά σίγουρα πρέπει να βάλουμε και εμείς το χεράκι μας» είπε ο Ντάνος.

Ενώ “λύγισε” όταν αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του .

«Όσοι χάνουν έναν άνθρωπο ξέρουν… Είναι πολύ πρόσφατο και κάθε μέρα νευριάζω που δεν είναι κοντά μας. Από την άλλη, είναι κάτι που δεν αποφασίζουμε εμείς. Έτσι ήθελε ο Θεός. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που είναι κοντά σου και ταλαιπωρείται, την επόμενη ημέρα πρέπει να κάνεις μια αξιολόγηση της κατάστασης, να δεις πώς συνεχίζεις και να δεις πώς συνέβη, γιατί συνέβη. Η απώλεια της μάνας, είναι απώλεια της μάνας. Έχουμε αποφασίσει οικογενειακά και προσωπικά να συνεχίζουμε, να δούμε τα ωραία που έχουμε και που έρχονται. Έχουμε μπερδευτεί λίγο στη ζωή οι άνθρωποι και προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω εγώ πρώτα. Ζητάμε πάρα πολλά. Όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει κάτι, εμείς που μπορούμε να το κάνουμε είμαστε ευλογημένοι. Όλοι προσπαθούμε για τη δουλειά μας, να βγάλουμε λεφτά… Χρειαζόμαστε πολύ λιγότερα και καλό είναι όλοι μας να το καταλάβουμε αυτό. Λέω το δικό μου βίωμα. Δεν χρειαζόμαστε τόσα πολλά που ψάχνουμε να βρούμε κάθε μέρα. Ας κοιτάξουμε να μη χαθούμε με τους ανθρώπους μας, η ουσία είναι οι άνθρωποι, γιατί όταν φεύγουν, όσα λεφτά και να έχεις, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Να ζούμε τις στιγμές» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Δήμητρας Βαμβακούση, ο Ντάνος εξομολογήθηκε: «Είμαστε κοντά, περίπου σε κάνα μήνα πάνω κάτω με το καλό. Δεν αισθάνομαι πατέρας με την έννοια που μπορεί να αισθανθώ πιο μετά, νιώθω λίγο περισσότερο σύντροφος, γιατί χρειάζεται η Δήμητρα και η κάθε Δήμητρα, τη βοήθεια του ανθρώπου της. Είναι πρωτόγνωρο, κάθε μέρα είναι καινούργια, είμαι εκεί για ό,τι χρειάζεται, δεν είναι παραλογή. (…) Είναι μεγάλη ευθύνη, πρέπει να είσαι ψύχραιμος. Πολλά χρόνια πριν είχα τον θεσμό της οικογένειας στο μυαλό αλλά δε συμβαίνει με τον οποιονδήποτε άνθρωπο. Εμάς, μας ήρθε και λίγο ξαφνικά. Η Δήμητρα είναι εξαιρετική στο πως το αντιμετωπίζει, σχεδιάζαμε άλλα πράγματα να κάνουμε αλλά επειδή ξέρουμε ότι είναι από τον Θεό έχουμε στραφεί με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό και να συνδυάσουμε τα θέλω μας παράλληλα. Μου στάθηκε στη δυσκολία με τη μάνα, το θέμα είναι η θέληση να είναι τέτοια που να δηλώνει την παρουσία».