Η Δήμητρα Βαμβακούση αποκάλυψε τι την ρώτησε η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου όταν έμαθε την κατάσταση της υγείας της

Η Δήμητρα Βαμβακούση αποκάλυψε τι την ρώτησε η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου όταν έμαθε την κατάσταση της υγείας της

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και την Ελένη Τσολάκη, παραχώρησε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου, μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια της μητέρας του άντρα της καθώς μια ημέρα μετά τον γάμο τους έφυγε από τη ζωή.

«Το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο, είχαμε να οργανώσουμε τον γάμο μας και παράλληλα να αντιμετωπίσουμε τον χαμό της μητέρας του συζύγου μου Γιώργου Αγγελόπουλου. Το τελευταίο διάστημα ένιωθα ότι ήμουν κομμάτι μιας ταινίας. Ο Γιώργος με στήριξε πάρα πολύ παρότι εκείνος έχανε τη μητέρα του.Η επόμενη μέρα του γάμου είχε ανάμεικτα συναισθήματα με το χαμό της. Από την μια ήταν μια ανακούφιση γιατί ταλαιπωρούνταν πάρα πολύ αλλά από την άλλη αυτή τη ανάμειξη των συναισθημάτων νόμιζες ότι θα σου σκάσει το κεφάλι», ανέφερε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Ενώ στη συνέχεια η ίδια εξομολογήθηκε: «Θέλαμε η μητέρα του Γιώργου να είναι στο μυστήριο του γάμου αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Κατά τη διάρκεια του γάμου την σκεφτόμουν συνέχεια…».

Η Δήμητρα Βαμβακούση αναφέρθηκε και στην πρόσφατη αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος…ότι η μητέρα του έμαθε από την τηλεόραση ότι έχει καρκίνο και τον τρόπο που το βίωσε.

«Ο Γιώργος βίωσε πολύ άσχημα το θέμα με τον δημοσιογράφο και την είδηση για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του. Ο δημοσιογράφος γνώριζε ότι η μητέρα του Γιώργου δεν ήξερε για το θέμα υγείας της. Είχα επικοινωνήσει προσωπικά μαζί του. Μας είχαν ζητήσει συγνώμη από την εκπομπή και δυο μέρες μετά πάλι έπαιζαν το θέμα στον αέρα. Έπειτα από όλα αυτά η ερώτηση της μητέρας του Γιώργου ήταν, “με έχετε ξεγραμμένη;”» είπε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Δήμητρα Βαμβακούση ανέφερε: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι stand by με ελικόπτερο ή αεροπλάνο για να έρθει όταν γεννήσω. Το μωρό θα ήθελα να έχει τα μάτια του. Αν δεν τα έχει τότε αναγκαστικά θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε. Νιώθω τρομερή ευγνωμοσύνη που ήρθε στο δρόμο μου και είναι ο άντρας μου. Προσπαθώ να είμαι κοντά στο Θεό και η αγάπη μας για το Θεό μας ένωσε. Δεν θα ήταν άντρας μου αν δεν είχε Θεό μέσα του…».