Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά τη γέννηση της κόρης του και το όνομα που θα της δώσει

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά τη γέννηση της κόρης του και το όνομα που θα της δώσει

Όπως έγινε γνωστό, εξιτήριο από το μαιευτήριο πήραν το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, επιστρέφοντας στο σπίτι με τη νεογέννητη κόρη τους.

Ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατέβηκε στην είσοδο του μαιευτηρίου και μαζί με τον γυναικολόγο της Δήμητρας Βαμβακούση, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, χωρίς να κρύβει τη χαρά και την ευτυχία του.

«Ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε. Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα, εύχομαι σε όλο τον κόσμο που σκέφεται να το κάνει να του πάνε όλα καλά. Έχω να κοιμηθώ τρεις μέρες. Είναι διαφορετικό να το ακούς και διαφορετικό να το κάνεις. Με τη βοήθεια του Θεού και την καθοδήγηση του γιατρού μας πήγαν όλα καλά.

Όταν την κράτησε ο γιατρός στα χέρια του και την έβγαλε, νόμιζα πως ήρθε από κάπου αλλού. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Είναι τρομερό συναίσθημα. Εύχομαι σε όλον τον κόσμο να το ζήσει. Είμαστε προς το να δώσουμε στη μικρή το όνομα της μητέρας μου» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Να πούμε πως το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί την περασμένη Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου. Ενώ η μικρή γεννήθηκε 3,900 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας, ενώ αναμένεται να πάρει το όνομα της γιαγιάς της, Ουρανία.