Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μάνα μου δεν ήξερε ότι έχει καρκίνο όταν το άκουσε από την τηλεόραση»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μάνα μου δεν ήξερε ότι έχει καρκίνο όταν το άκουσε από την τηλεόραση»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και το Νίκο Γεωργιάδη, παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Ντάνος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του, ενώ αποκάλυψε πως η ίδια έμαθε από δημοσιογράφο στην τηλεόραση για το πρόβλημα υγείας της.

Παράλληλα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στην ημέρα της κηδείας της μητέρας του όπου υπήρχαν κάμερες.

Σε ενόχλησε που ήρθαν οι κάμερες στην κηδεία της;

Δεν θεωρώ ότι πρέπει όλα να θυσιάζονται στον βωμό της τηλεθέασης. Σκέψου ότι ένας παρουσιαστής είχε πει στον αέρα της εκπομπής του ότι η μάνα μου είναι άσχημα και ότι όλοι οι γονείς θέλουν να δουν τα παιδιά τους παντρεμένα πριν πεθάνουν.

Πρέπει λοιπόν να σου πω ότι η μάνα μου δεν ήξερε ότι έχει καρκίνο όταν το άκουσε. Αυτός ο δημοσιογράφος πρέπει να γνωρίζει ότι ήταν εκείνος που έδωσε αυτή την πληροφορία στη μάνα μου, που τον παρακολουθούσε μέσα από το νοσοκομείο.

Όλο το «θέατρο» που παίζαμε εκείνους τους μήνες πήγε να καταρριφθεί από αυτό το σχόλιό του. Μου είπε τότε η μάνα μετά από αυτό που είδε: «Γι’ αυτό παντρεύεστε; Γι’ αυτό δεν μου λέτε τι έχω; Πόσο καιρό έχω ακόμα;». Η αναμονή του γάμου ήταν η μόνη χαρά που είχε και της την πήρε.

Καταλαβαίνω τη δουλειά των δημοσιογράφων, τους σεβόμουν πάντα, αλλά θα ήθελα να μη συνοδεύουν οι κάμερες την πομπή εκείνη την ημέρα.