Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη για τον γιο του και οι σχέσεις με την πρώην σύζυγό του

Κωνσταντίνος-Μαρκουλάκης-250x250.png

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο του, που είναι 18 ετών, αλλά και για τις σχέσεις που έχει με την πρώην σύζυγό του, Έρση Ξενάκη.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που ο γιος μου θέλει να γίνει γιατρός, όπως θα χαιρόμουν για το οτιδήποτε θα έδειχνε την κλίση του… Ο γιος μου είναι 18 ετών και σπουδάζει ιατρική στο Μιλάνο. Δεν ξέρω τι δρόμο θα ακολουθήσει, γιατί κάνει και ένα δύσκολο πτυχίο, που είναι μαζί ιατρική με χειρουργική. Δεν πιστεύω ότι έχει δει τη σειρά που υποδύομαι τον γιατρό, γιατί είναι στο Μιλάνο.

Θα του πω να το δει. Έχουμε τρομερά καλή σχέση. Με έχει δει πολλές φορές στο θέατρο. Όσα χρόνια μεγάλωνε ο Γιώργος εγώ δεν έπαιζα στην τηλεόραση. Χαίρομαι που ο γιος μου έχει επιλέξει έναν δρόμο με απαιτήσεις…

Δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με την υποκριτική. Θα ήθελα να μπορούσε να αποδειχθεί ένα παιδί πάρα πολύ ταλαντούχο. Το δικό μας επάγγελμα στα μάτια ενός μικρού παιδιού μοιάζει πάρα πολύ λαμπερό, λανθασμένο λαμπερό. Μπορεί αυτό να παρασύρει ένα παιδί που η αρχική του κλίση δεν ήταν αυτή, αλλά λόγω των γονιών του, στράφηκε εκεί.

Δεν γίνεται κάποιος να γίνει καλλιτέχνης, αν δεν είναι μανιακός…Τόνισα στον γιο μου, ότι το όνειρό μου είναι να πετύχει το δικό του όνειρο», είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για τον γιο του και συνέχισε για τη σχέση με την πρώην σύζυγό του: «Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση οικογενειακή».