Η εξομολόγηση της Ζωής Κρονάκη για τη γνωριμία με τον σύζυγό της: «Ήταν ένα προξενιό»

Η εξομολόγηση της Ζωής Κρονάκη για τη γνωριμία με τον σύζυγό της: «Ήταν ένα προξενιό»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”, παραχώρησε η Ζωή Κρονάκη.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για την εκπομπή της “Δύο στις 10” στην ΕΡΤ, τον σύζυγό της που γνώρισε με προξενιό, αλλά και το bullying που δέχθηκε ο γιος της.

«Το ότι δουλεύουμε στην ΕΡΤ δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Είμαι πάνω από την εκπομπή 24 στα 7. Μπορεί να ξυπνήσω 3 το πρωί και να σκάσει κάτι. Στην αρχή με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου δεν γνωριζόμασταν, οπότε μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας δεν ήταν πολύ εύκολο. Σιγά σιγά χτίστηκε αυτή η σχέση» είπε η Ζωή Κρονάκη.

Ενώ σε ερώτηση για την γνωριμία με τον σύζυγό της, Τάσο Παναγιώταρη, η Ζωή Κρονάκη αποκάλυψε: «Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Έμεινα έγκυος στους 8 μήνες της γνωριμίας μας. Από τον πρώτο μήνα αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί οικογένεια και να γίνουμε γονείς. Ήταν ένα «προξενιό» που έγινε από μια κοινή γνωστή.

Η κόρη μου είναι 13 ετών, κάνει πρωταθλητισμό. Ο γιος μου είναι 9 χρονών, είναι πιο ευαισθητούλης. Προσπαθούμε οικογενειακώς να τον δυναμώσουμε. Κάποια στιγμή στο νηπιαγωγείο μου είπε πως ένα αγόρι τον ενοχλεί. Εγώ απευθύνθηκα στη δασκάλα και την επόμενη μέρα το παιδί ήρθε με ένα hansaplast στο κεφάλι. Είπα στον σύζυγό μου να πάει να το διαχειριστεί, γιατί εγώ δε ήξερα πώς».