Γιάννης Βασιλείου: «Αν η Έλντα Πανοπούλου είχε οικογένεια και παιδιά, δεν θα έλεγε ποτέ αυτό το πράγμα»

Γιάννης Βασιλείου: «Αν η Έλντα Πανοπούλου είχε οικογένεια και παιδιά, δεν θα έλεγε ποτέ αυτό το πράγμα»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», παραχώρησε ο Γιάννης Βασιλείου.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο του, Γιώργο Αλκαίο και στις δηλώσεις που έκανε για εκείνον η Έλντα Πανοπούλου.

Γιατί ο γιος σας Γιώργος Αλκαίος δήλωσε πως δεν θέλει να έχετε σχέσεις;

Όταν ένα παιδί φεύγει από το σπίτι και είναι μεγάλο, όπως ο Γιώργος που είναι 52 ετών, έχει τη δική του ζωή. Κατά καιρούς ανταλλάσσουμε λόγια και κουβέντες, γιατί απάνω στη δουλειά μας, του έχω πει πράγματα τα οποία δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Εκείνος δεν το δέχεται, αλλά του λέω εγώ είμαι η αλεπού και εσύ το αλεπουδάκι, ξέρω τι πρέπει να κάνεις. Πιστεύω έχει πάρει έναν δρόμο στη μουσική τελευταία που δεν του ταιριάζει. Επίσης, πολλές φορές αρπαζόμαστε, γιατί δεν θέλω να καπνίζει δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Αυτό πάντως που δεν μου άρεσε καθόλου, ήταν τα όσα είπε Έλντα Πανοπούλου.

Πήγατε να δείτε τον γιο σας στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται;

Μπορεί και να πάω δεν ξέρω, γιατί δουλεύω και εγώ αρκετά.

Τον πήρατε τηλέφωνο μετά τα όσα έγιναν;

Τον πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωσε και του άφησα μήνυμα, αλλά δεν μου απάντησε. Πιστεύω πάντως πως μετά από αυτά που είπε η Πανοπούλου, ο γιος μου δεν πρέπει να είναι μαζί της. Αν είχε οικογένεια και είχε κάνει παιδιά, δεν θα έλεγε ποτέ αυτό το πράγμα.

Καταλαβαίνω ότι θέλετε να έχετε σχέσεις με τον γιο σας.

Μα φυσικά είναι παιδί μου. Όσο και να μεγαλώνει και όσο μακριά και αν είναι, είναι γιος μου. Θα θέλω το κακό του παιδιού μου που έχει το δικό μου αίμα; Αν είναι δυνατόν. Είναι και καλό παιδί, είναι ευαίσθητος.