Η σπάνια αναφορά του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον γιο του που σπουδάζει Ιατρική

Η σπάνια αναφορά του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον γιο του που σπουδάζει Ιατρική

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο του, ο οποίος είναι 18 ετών και σπουδάζει ιατρική στην Ιταλία.

Με αφορμή τον φετινό σου τηλεοπτικό ρόλο στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Alpha, Ο Γιατρός, αναρωτιέμαι πώς μπαίνεις μέσα σε έναν τόσο συγκεκριμένο χαρακτήρα που ερμηνεύεις. Ακολουθείς το method acting;

Να σου πω την αλήθεια, όχι. Δεν πάω να γίνω ο ρόλος. Προσωπικά διαβάζω, ενημερώνομαι, μελετάω. Και για τον Γιατρό μελέτησα πολύ, αλλά δεν έχω την επιθυμία να γίνω γιατρός. Ένιωσα ότι μπήκα στον Γιατρό και ότι καταλαβαίνω πολύ καλά τι να κάνω. Αναφορικά με τα τεχνικά κομμάτια, το πώς υπάρχει κανείς σε ένα νοσοκομείο ή τις ιατρικές γνώσεις, υπήρχαν άνθρωποι εκεί για να μας τα δείξουν. Δεν είχα τον χρόνο να πάω σε ένα νοσοκομείο – δεν ήταν άλλωστε αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι να κατανοήσω βαθύτερα τον ρόλο. Με ευχαρίστησε η επιτυχία του Γιατρού, καθώς ήταν ένα δύσκολο στην κατασκευή του τηλεοπτικό προϊόν και όλοι, από τον σκηνοθέτη, τους ηθοποιούς και τους συντελεστές, υπερβάλαμε εαυτόν για να προσφέρουμε το καλύτερο. Ήταν από τις μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς. Πήγε τρομερά καλά, από ό,τι μου λένε. Και δεν σου κρύβω ότι το φοβόμουν. Επίσης, είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον όχι μόνο η κεντρική ιστορία, αλλά και οι επιμέρους ιστορίες των υπόλοιπων χαρακτήρων.

Είναι σύμπτωση με τον φετινό σου τηλεοπτικό ρόλο που ο 18χρονος γιος σου, Γιώργος, σπουδάζει Ιατρική;

Πράγματι, ο Γιώργος σπουδάζει Ιατρική στο Humanitas University στο Μιλάνο. Εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένος.

Δεν του πέρασε από το μυαλό να γίνει ηθοποιός;

Ο Γιώργος έχει μεγαλώσει σε ένα σπίτι με γιατρούς. Ο παππούς του ήταν γιατρός, η θεία του επίσης, ψυχίατροι και οι δύο, και η γιαγιά του μικροβιολόγος.