Ο Sylvester Stallone μιλάει πρώτη φορά για τον θάνατο του γιου του πριν από 11 χρόνια

Ο Sylvester Stallone μιλάει πρώτη φορά για τον θάνατο του γιου του πριν από 11 χρόνια

Στο νέο ντοκιμαντέρ του με τίτλο «Sly» στο Netflix, ο Sylvester Stallone μίλησε για τον θάνατο του γιου του, Σέιτζ.

Να πούμε πως ο γιος του Stallone, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία 36 ετών από στεφανιαία νόσο τον Ιούλιο του 2012, έπαιξε τον ρόλο του γιου του Ρόκι Μπαλμπόα, Ρόμπερτ, στην ταινία «Rocky V» του 1990.

Μάλιστα, στο ντοκιμαντέρ ο ηθοποιός κάνει μια σειρά από προσωπικές αποκαλύψεις, λέγοντας ότι «δυστυχώς», πτυχές της πλοκής του «Rocky V» αντλήθηκαν από την πραγματική σχέση του με τον γιο του.

Ο Sylvester Stallone που έγραψε το σενάριο της ταινίας, δήλωσε για την κατάσταση την οποία βίωνε: «Προσπαθώ να πάρω κάτι που στην πραγματικότητα είναι αυτό που θα ήθελα να είχα κάνει στην πραγματική ζωή, αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω. Και έτσι αρκετά συχνά το έκανα θεατρικά, μαγικά… πολλά από αυτά είναι αλήθεια».

«Δυστυχώς, βάζεις πράγματα πάνω από την οικογένειά σου», είπε ο Stallone  στο ντοκιμαντέρ και πρόσθεσε: «Και οι επιπτώσεις είναι αρκετά ριζικές και καταστροφικές».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μιλώντας στο People το 1996, ο Σέιτζ ανέφερε μια σκηνή της ταινίας στην οποία τσακώνεται με τον πατέρα του και είπε σχετικά: «Όταν ούρλιαζα, “Ποτέ δεν αφιέρωσες χρόνο μαζί μου! Ποτέ δεν αφιέρωσες χρόνο στη μητέρα μου”, αυτό ήταν αλήθεια.Κοίταζα στο πρόσωπο του πατέρα μου και το έλεγα πραγματικά αυτό».