Γιώργος Λέντζας: «Δεν είπε κάτι τόσο τραγικό ο Οικονομόπουλος για τα ομόφυλα ζευγάρια» | Οι αιχμές για παρουσιαστές

Γιώργος Λέντζας: «Δεν είπε κάτι τόσο τραγικό ο Οικονομόπουλος για τα ομόφυλα ζευγάρια» | Οι αιχμές για παρουσιαστές

Καλεσμένοι στο podcast του Fipster στο κανάλι του στο Youtube, βρέθηκαν ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Γιώργος Λέντζας και η Νατάσα Γιάμαλη.

Οι τρεις καλεσμένοι του Fipster, μεταξύ άλλων μίλησαν για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών, τον γάμο και την τεκνοθεσία, θέλοντας να εκφράσουν ανοιχτά την άποψή τους για το νομοσχέδιο.

«Νομίζω ότι είναι πολύ υποκριτικό το debate σε δημόσιο επίπεδο σχετικά και με τα δικαιώματα, με την τεκνοθεσία και με τον γάμο. Δεν θεωρώ προβληματική την δήλωση του κάθε τραγουδιστή. Προβληματικό είναι ότι είναι ο μόνος που θα ερωτηθεί. Για τον απλούστατο λόγο ότι αυτοί που του κάνουν την ερώτηση ξέρουν τι θα πει, οπότε αυτόματα έχουν και τα νούμερα και την τηλεθέαση και την αναπαραγωγή και έτσι δεν παίρνουν το χρέωμα οι ίδιοι.

Είναι πολύ θλιβερό όλο αυτό. Λυπάμαι πολλούς ανθρώπους και πολλούς παρουσιαστές οι οποίοι είναι βαθύτατα μισάνθρωποι και είναι υποχρεωμένοι να το βουλώνουν και να παριστάνουν ότι είναι στο άλλο στρατόπεδο. Δεν θεωρώ ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε κάτι τόσο τραγικό για να αξίζει αυτή την αναπαραγωγή», πρόσθεσε ο Γιώργος Λέντζας.

«Η πολιτεία είναι βλακώδες να μην υποστηρίζει τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Όταν σε μία χώρα υπάρχει υπογεννητικότητα, υπάρχει δημογραφικό πρόβλημα, δεν νομιμοποιούνται οι μετανάστες, δεν δίνουν το δικαίωμα τεκνοθεσίας στα ομόφυλα ζευγάρια, τι περιμένεις να γίνει καλά; Πρέπει να γίνει ενημέρωση στα παιδιά, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με την εκκλησία εν έτει 2024. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που είναι τα πιο ανήσυχα πνεύματα και προοδευτικά», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας.