Η Reese Witherspoon έφτιαξε γλυκό με το χιόνι από το αυτοκίνητο της | Οι αντιδράσεις των followers της και η απάντηση της

Η Reese Witherspoon έφτιαξε γλυκό με το χιόνι από το αυτοκίνητο της | Οι αντιδράσεις των followers της και η απάντηση της

Όπως φαίνεται, στην Reese Witherspoon της αρέσει να τρώει χιόνι και να φτιάχνει καφέ από αυτό.

Μάλιστα, η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο που την έδειχνε να απολαμβάνει ένα «Chococinno» από χιόνι, καφέ, σιρόπια από σοκολάτα και αλατισμένη καραμέλα.

Ωστόσο, τα σχόλια ήταν πολλά και η Reese θέλησε να απάντηση με 3 βίντεο μέσα από το TikTok, λέγοντας:

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι εδώ που λένε ότι το χιόνι είναι βρώμικο, οπότε πήγαμε και πήραμε χιόνι από την πίσω αυλή και το βάλαμε σε φούρνο μικροκυμάτων και είναι καθαρό. Είναι αυτό κακό; Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να τρώω χιόνι;».

Ενώ σε ένα άλλο βίντεο, η Witherspoon είπε: «Δεν είναι σωστό να φάω χιόνι; Εντάξει, ανήκουμε κάπως στην κατηγορία “Μια φορά ζεις” και εδώ χιονίζει ίσως μια φορά το χρόνο. Δεν ξέρω! Επίσης, θέλω να πω κάτι. Ήταν πολύ νόστιμο. Ήταν τόσο καλό».

«Δεν μεγάλωσα πίνοντας φιλτραρισμένο νερό. Πίναμε από το νερό της βρύσης. Στην πραγματικότητα βάζαμε το στόμα μας στη βρύση και μετά μερικές φορές, όπως το καλοκαίρι, όταν έκανε ζέστη, πίναμε από το λάστιχο». Στη συνέχεια αστειεύτηκε: «Ίσως γι’ αυτό είμαι έτσι. Δηλαδή αυτό που μου λέτε είναι ότι πρέπει να φιλτράρω το χιόνι πριν το φάω; Απλά δεν μπορώ. Φιλτραρισμένο χιόνι. Δεν ξέρω πώς να το κάνω αυτό», πρόσθεσε η Reese Witherspoon.