Όσα είπε ο Γιώργος Περρής για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την επιθυμία για παιδιά

Γιώργος-Περρής-1-250x250.png

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται” και τον Γιάννη Κορδώνη, παραχώρησε ο Γιώργος Περρής.

«Ονειρευόμουν πολλά χρόνια να κάνω έναν χριστουγεννιάτικο δίσκο και πέρσι ήρθε η πρόταση από το εξωτερικό. Η δική μου πορεία δεν μου επέτρεψε ποτέ να καβαλήσω το καλάμι, γιατί τα πράγματα ήρθαν πολύ αργά» είπε ο Γιώργος Περρής.

Ενώ σε ερώτηση για τις συνεργασίες που έχει κάνει και θα ξεχώριζε, ο τραγουδιστής τόνισε: «Η μία συνεργασία που ξεχωρίζω είναι αυτή με τον Michele Le Grand, γιατί ήταν και παιδικός μου ήρωας. Η άλλη είναι με τη Νάνα Μούσχουρη, η οποία πέρσι με έχρισε πρεσβευτή της UNICEF».

«Η σκηνή είναι η μοναδική στιγμή που νιώθω ότι είμαι στο βασίλειό μου. Σε μία συναυλία μου στη Ρωσία πήγα κουτσαίνοντας, είχα στραμπουλήσει τον αστράγαλό μου και ο Michele Le Grand μέχρι μισή ώρα πριν το live ήταν στο νοσοκομείο, γιατί είχε ένα περιστατικό με την καρδιά του», αποκάλυψε ο Γιώργος Περρής.

Όσον αφορά τα παιδικά του χρόνια, το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την επιθυμία για παιδιά, ο Γιώργος Περρής εξομολογήθηκε: «Ήμουν ένα πολύ ιδιαίτερο και φοβισμένο παιδί. Στα διαλείμματα στο σχολείο δεν είχα φίλους. Οι φιλίες ήρθαν πολύ αργότερα. Θα ήθελα πάρα πολύ να αποκτήσω τα δικά μου παιδιά. Το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών είναι κάτι που έπρεπε να γίνει, είναι ζήτημα ισότητας των πολιτών, είναι βασικά ανθρώπινα δικαιώματα».