Χρήστος Δάντης: «Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σαν να είναι μία bimbo από ένα fashion show»

Χρήστος Δάντης: «Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σαν να είναι μία bimbo από ένα fashion show»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και το Νίκο Συρίγο, παραχώρησε ο Χρήστος Δάντης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε την καλλιτεχνική του πορεία, στις αντιδράσεις γύρω από τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα αλλά και την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Έχω κάνει κάποια τραγούδια που καλό θα ήταν να μην τα έκανα παρά το γεγονός ότι στη συνείδηση κάποιον έχουν γράψει ιστορία…Μπορεί στην πορεία μου να αδίκησα τη φωνή μου. Μπορεί τραγούδια μου να είναι εύπεπτα και χαζούλικα αλλά έχουν γράψει ιστορία», ανέφερε ο Χρήστος Δάντης.

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως η καλύτερη συνεργασία που έχει κάνει στην καριέρα του είναι ο Γιώργος Νταλάρας, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στις πολυσυζητημένες δηλώσεις του λέγοντας:

«Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σαν να είναι μία bimbo από ένα fashion show και στήνεσαι στον κόσμο και να τον ρωτάς το σχόλιό του… Για μένα ο Νταλάρας θα έπρεπε να διδάσκεται ήδη στην ελληνική ιστορία. Δίδαξε είδη και τραγούδια που δεν τα γνωρίζαμε. Του οφείλουμε πολλά καλό είναι είμαστε πιο γιατί βασιλεύει η αμετροπέπεια».

Όσο για την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου και τα αρνητικά σχόλια για την συμμετοχή της στο Survivor, ο Χρήστος Δάντης εξήγησε: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που μου είπαν πράγματα για τη χρονιά της Ασημίνας στο Survivor και τώρα την αντιμετωπίζουν με εμπάθεια που δεν μπορώ να την εξηγήσω, δεν μπορείς να γελάς με κάποιον που εκφράζεται κλαίγοντας».