Η αντίδραση του Νίκου Μωραΐτη στην ερώτηση για τον Σάκη Ρουβά: «Δε θέλω να γίνω ένα κομμάτι αυτού του beef»

Η αντίδραση του Νίκου Μωραΐτη στην ερώτηση για τον Σάκη Ρουβά: «Δε θέλω να γίνω ένα κομμάτι αυτού του beef»

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, μίλησε ο Νίκος Μωραΐτης με αφορμή τις δύο συναυλίες που θα γίνουν στο Christmas Theater, όπου κορυφαίοι ερμηνευτές θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Δημήτρης Πανόπουλος επιχείρησε να ρωτήσει τον Νίκο Μωραΐτη για τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον Σάκη Ρουβά, εκείνος ωστόσο εξήγησε γιατί δε θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

«Δε θέλω να πω τίποτα για αυτό, διότι αυτό που κατάλαβα πια είναι πως σε ένα κομμάτι μεγάλο των σάιτ και των τηλεοπτικών εκπομπών -σας εξαιρώ απόλυτα, γιατί δε θα ήμουν μαζί σας- δεν ενδιαφέρονται να ακούσουν την αλήθεια σου, ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ένα beef γύρω από την αλήθεια σου.

Εμένα αυτό δε με ενδιαφέρει καθόλου. Αρχίζουν ερμηνείες που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με σένα, που τα έχεις πει αυτά, ούτε με τα πιστεύω σου, ούτε σε τελική ανάλυση με αυτά που είπες. Και δε θέλω να γίνω ένα κομμάτι αυτού του beef.

Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα να συζητήσει κανείς. Θα αναφέρω κάτι συγκλονιστικό. Η κατάθεση της Μαρίας Καρυστιανού που έχασε το παιδί της στα Τέμπη. Δεν μπορεί αυτό να παίρνει μικρότερο τηλεοπτικό χρόνο από ένα beef του τι είπε ο ένας και ο άλλος. Είναι πολύ μικρό αυτό για μας και για την κοινωνία μας» είπε ο Νίκος Μωραΐτης.